Therese Bjerke

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Infinita

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Infinita

Eiendomsmeglerfullmektig og Eiendomsmegler

2018-2021 DNB Eiendom

Medhjelper

2017-2020 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å gi kundene mine en trygg og effektiv prosess, og yte det lille ekstra som gjør at kunden føler seg godt ivaretatt. Jeg er opptatt av at kundene mine skal være fornøyde med min leveranse.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får mye energi av fornøyde kunder og gode resultater, og i tillegg får jeg mye energi av kollegaene mine. Utenfor jobb er det gode venner og trening som gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner nå er mine nærmeste venner, familie og kollegaer, samt cheerleading-laget jeg trener.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en imøtekommende, energisk og lojal person, og som megler er jeg tilgjengelig, hardtarbeidende, ryddig og profesjonell.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en energisk, blid og strukturert kollega som alltid er tilgjengelig, engasjert og hjelpsom. Det er viktig for meg å ha kollegaer som pusher og utfordrer meg til å bli bedre, i tillegg til at vi er et team som støtter og hjelper hverandre i arbeidshverdagen. Overfor kundene er god oppfølging og tilstedeværelse veldig viktig for meg. Jeg er opptatt av at kundene mine skal føle seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg er tilgjengelig og legger gjerne inn det lille ekstra for å gi kundene mine best mulig resultat.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som en energisk, blid og omsorgsfull person som også er hjelpsom, pålitelig og sosial. En god fridag for meg tilbringes med noe godt i glasset, favoritt-chipsen og reality på TV-en. Ellers har jeg drevet med cheerleading på høyt nivå i over 13 år og har nå tatt over som trener. Det å bidra til at utøverne utvikler seg, når målene sine, får treningsglede og mestringsfølelse gir meg veldig mye inspirasjon, glede og energi. I tillegg bruker jeg fritiden på å spille frisbeegolf og padel. Konserter er også noe jeg prøver å få opplevd så ofte jeg kan.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker sommeren.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Infinita

Eiendomsmeglerfullmektig og Eiendomsmegler

2018-2021 DNB Eiendom

Medhjelper

2017-2020 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41584074

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 58 40 74
eller epost

Hva sies om meg?