Thea Marie Gjerdalen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler

2011-2014 Bi Handelshøyskolen

Eiendomsmegling

2010-2011 UiO

Årstudier i Psykologi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg er bevisst på at jeg forvalter formuen til selgerne mine, og legger vekt på å skape en trygg og sømløs prosess med god kommunikasjon, ærlige tilbakemeldinger på bevegelser i markedet, prissetting og strategi. Dette gjenspeiler seg i kundeoppfølgingen av interessenter, som gjør at de føler seg trygge når de skal kjøpe en bolig. Dette øker betalingsvilligheten.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi gjennom å oppnå gode resultater for kundene mine.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er nettverket jeg har opparbeidet meg på kryss og tvers av bransjen. Dette er samarbeidspartnere som er med på å skape merverdi for kundene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en ambisiøs, strukturert og hardtarbeidende dame med fokus på å prestere. Jeg har et sterkt og sunt konkurranseinstinkt.

På jobb

Kollegaer vil beskrive meg som profesjonell og ambisiøs med høy gjennomføringsevne.

Jeg trives med å jobbe i team der jeg kan bruke min kompetanse og bidra til å skape en positiv atmosfære.

Jeg får ofte høre av kundene mine at de har satt pris på ærlighet, trygghet og god informasjonsflyt.

Jeg tilpasser strategi ut ifra hvordan markedet er når vi legger ut boligen for salg. På den måten oppnår man gode salgspriser. Jeg er ærlig, trygg, og løsnings orientert med høy arbeidskapasitet. Jeg ønsker alltid å få mest mulig for boligene jeg selger, slik at selgerne mine får best mulig start i nytt hjem.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en dame med glimt i øyet, snill, til å stole på og full av liv. En god fridag for meg brukes gjerne på å finne på koselige ting med venner og familien min.

Jeg er veldig sosial og kommer lett i kontakt med mennesker. På den måten har jeg fått bekjentskaper gjennom sosiale sammenkomster, som viser seg å skulle selge bolig, og dette har det blitt flere salgsoppdrag av. Sånt synes jeg er utrolig gøy.

Q&A

By eller bygd?

Jeg er nysgjerrig på verden og menneskene i den; så by for min del! Storbyer er smeltedigler av ulike kulturer, språk og livsstiler. Og alt man kan dra på av teatre, konserter, museer, restauranter og andre kulturelle arrangementer gir meg masse energi.

Gi eller få?

Gi et godt tilbud og få høyest mulig salgspris.

Jeans eller dress/drakt?

Dress og drakt.

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Rodeløkka

Eiendomsmegler

2011-2014 Bi Handelshøyskolen

Eiendomsmegling

2010-2011 UiO

Årstudier i Psykologi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg har et tett samarbeid med et lite knippe stylister, som har en passion for styling, trender og interiør. Dette for å få de beste bildene.

Jeg har et godt samarbeid med erfarne takstmenn, som prioriterer mine oppdrag i perioder det kan være lenger leveringstid på tilstandsrapporter. De kaster seg rundt på dagen.

Jeg har også dyktige håndverkere jeg kan anbefale ved oppussing.

Jeg har også muligheten til å sette kjøper/selgere i kontakt med kjøkken leverandører, som gir særskilte rabatterte priser til mine kunder ved kjøp av komplett kjøkken.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93206260

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 20 62 60
eller epost

Hva sies om meg?