Thea Edland

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Galleri

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Galleri

Eiendomsmegler MNEF

2020-2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler

2016-2020 Kaland & Partners Eiendomsmegling

Trainee / Fullmektig

2015-2018 Handelshøyskolen BI Bergen

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg har enormt stort fokus på ærlighet og kundeservice, og strekker meg langt både for selger, kjøper og interessent. Det å skreddersy salgsprosessen med fokus på kvalitet i alle ledd legger grunnlaget for sluttresultatet. Samarbeidet og tilliten jeg får gjør at jeg kan yte optimalt, hvor målet er at mine kunder skal bli mine ambassadører.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom gode samtaler med venner og kolleger, fjellturer med hunden, god musikk på øret og "vennlig" konkurranse.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie er svært viktig for meg, spesielt tantebarn, mormor, samboer og hund.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert, bestemt og strukturert person som er både omsorgsfull og løsningsorientert.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en sosial, sprudlende og faglig dyktig kollega som dessuten er god i forhandlinger.

Det er viktig for meg at vi har både takhøyde og vennlig konkurranse på kontoret for å motivere hverandre og skape en sterk lagånd og vinnerkultur.

I mitt arbeid som eiendomsmegler fokuserer jeg mye på visningene for å få en god dialog med deltakerne. Dette legger grunnlaget for tilliten de får til meg som megler, og dialogen vi har i løpet av budrunden. Ellers tar jeg heller en telefon ekstra enn å la budrunden gå av seg selv, og er svært tilgjengelig for selgere og interessenter ved spørsmål om de minste ting.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som en energisk person som også er omsorgsfull, omtenksom og familiekjær.

En optimal fridag for meg inneholder en rolig og god brunsj, en tur på fjellet eller stranden med hund og samboer, og avslutte med en middag eller spillkveld sammen med venner.

Jeg er veldig glad i både interiør, turer i fjellet og matlaging. I tillegg er jeg glad i å teste nye ting og bruke hendene mine med flere "DIY"-prosjekter.Jeg har også en forkjærlighet for logikkspill og hjernetrim som sudoku og kabal.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie. Det er lite som slår en ettermiddagslur under solparasollen.

Gi eller få?

Gi.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans og genser på fritiden, ellers dress/blazer på jobb.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Galleri

Eiendomsmegler MNEF

2020-2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler

2016-2020 Kaland & Partners Eiendomsmegling

Trainee / Fullmektig

2015-2018 Handelshøyskolen BI Bergen

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90585010

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 58 50 10
eller epost

Hva sies om meg?