Tanya Reed

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

PrivatMegleren Fredrikstad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Fredrikstad

Eiendomsmegler MNEF, Fagansvarlig

2014-2021 Krogsveen

Eiendomsmegler

2011-2013 Eiendomsmegler 1, Telemark

Visningsassistent, medhjelper

2010-2013 Høgskolen i Telemark avd. Bø

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktig å gi kundene mine god oppfølging og god informasjon underveis i prosessen. Jeg er også opptatt av å alltid være løsningsorientert.

Hva er det som gir deg energi?

Sol, en effektiv arbeidsdag, god musikk, dansing og gode venner er alle ting som er med på å gi meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Barna, familien, venner og kolleger er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg tror det må være at jeg er en positiv og omsorgsfull person.

På jobb

Etter som jeg er fagansvarlig på jobben så håper og tror jeg at de jeg jobber med vil beskrive meg som kvalitetsbevisst. Jeg er veldig opptatt av at vi som jobber sammen har et godt samarbeid der vi støtter og heier på hverandre. Overfor kundene er det viktig for meg å alltid holde det jeg lover, og gi dem god oppfølging og informasjon underveis. Jeg får hyggelige tilbakemeldinger om at kundene opplever meg som en positiv, ærlig og tillitsvekkende eiendomsmegler.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en snill, omsorgsfull og rettferdig dame. En optimal fridag for meg inneholder sol og reising sammen med mine nærmeste. Ellers elsker jeg å reise, lage mat, høre på musikk og danse.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, uten tvil.

Film eller dokumentar?

Kommer an på humøret.

Fine dining eller pizza?

Jeg elsker begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Fredrikstad

Eiendomsmegler MNEF, Fagansvarlig

2014-2021 Krogsveen

Eiendomsmegler

2011-2013 Eiendomsmegler 1, Telemark

Visningsassistent, medhjelper

2010-2013 Høgskolen i Telemark avd. Bø

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98610826

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 61 08 26
eller epost

Hva sies om meg?