Synnøve Sletten Karlsbakk

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Nyeboliger Bergen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler

2018-2021 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

2016-2018 DNB Eiendom

Medhjelper

2015-2018 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å lage en skreddersydd salgsprosess til hver enkelt bolig. I løpet av mine 6 år som eiendomsmegler har jeg erfart hvor stort utslag en skreddersydd salgsprosess kan ha på prisen. Kundene vil oppleve at jeg alltid gir ærlige tilbakemeldinger og mine beste råd for at de skal oppnå det beste resultatet.

Hva er det som gir deg energi?

Det som uten tvil gir meg mest energi er fornøyde kunder. Ingenting er som følelsen av å lande et boligsalg over kundens forventninger.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De som er viktigst for meg akkurat nå er kundene mine. Hver eneste anbefaling videre betyr mye, og mitt ønske er at en kunde som velger meg én gang, også skal velge meg igjen neste gang de selger bolig.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert, tilgjengelig og nøyaktig person.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer opplever meg som engasjert, kunnskapsrik, ærlig og at jeg alltid er opptatt av å gjøre en grundig jobb.

I arbeidshverdagen synes jeg det er viktig å spille hverandre gode og stiller alltid opp for en kollega om det er noe de trenger hjelp til. Ved å utveksle erfaringer og kunnskap blir vi flinkere i jobben vår og kan yte en enda bedre jobb for kundene våre.

Jeg ønsker alltid å levere kvalitet i alle ledd og en leveranse som er over kundens forventninger. Min X-faktor er definitivt min kunnskap og erfaring med klargjøring av boligen før salg og rådgivning i forbindelse med oppussing før salg.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som positiv, omsorgsfull, at jeg alltid stiller opp og ønsker alle rundt meg det beste.

En optimal fridag for meg er nok en dag i fint sommervær på hytten med venner og familie.

På fritiden er jeg ellers glad i å gå på tur i skog og mark, tilbringe tid med venner og familie, være på hytten, eller jobbe med et eller annet prosjekt hjemme.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Ingenting slår Bergen på en vakker sommerdag.

Hus eller leilighet?

Enebolig med hage. Jeg elsker å koble av fra jobben med prosjekter inne og ute.

Fine dining eller pizza?

Det må nok bli pizza, det enkle er ofte det beste.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler

2018-2021 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

2016-2018 DNB Eiendom

Medhjelper

2015-2018 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91881574

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 88 15 74
eller epost

Hva sies om meg?