Synne Vang

Advokat / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Gamle Oslo

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2022-2023 Heggen VGS

Underviser i rettslære

2020-2023 Advokatfirmaet Jørstad AS

Advokat

2018-2018 Påtalemyndigheten

Praksis

2016-2019 Linnet & Co Advokatfirma DA

Advokatsekretær

2015-2020 UiT - Norges Arktiske Universitet

Master i rettsvitenskap

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det som er viktigst for meg er tilgjengelighet, integritet og kvalitet. Mine kunder skal kunne stole på at jeg er tilgjengelig og fleksibel, og at arbeidet jeg leverer er av god kvalitet. I tillegg er det viktig for meg å opprette en god dialog med både kunder og interessenter, slik at jeg på best mulig vis kan ivareta deres interesser i prosessen med kjøp og salg.

Hva er det som gir deg energi?

Trening, jobb og mennesker er det som gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg anser alle mine relasjoner som viktige, da jeg er av den oppfatning at de sammen gjør den enkelte relasjon enda bedre.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en strukturert, engasjert og fleksibel person.

På jobb

Overfor kollegaene mine er det viktig å sørge for at de til enhver tid vet hvor de har meg, og at jeg stiller opp for dem når de trenger det. Jeg er opptatt av et godt samhold på jobben, og at vi sammen spiller hverandre gode gjennom utveksling av kompetanse og erfaringer. Når det gjelder leveransen til kundene mine, vil jeg alltid tilstrebe at den gjennomgående preges av kvalitet. Det innebærer at hvert bidige ledd av salgsprosessen skal utføres med fullt fokus og presisjon. Jeg opplever at kunder og kollegaer verdsetter at jeg er ærlig, etterrettelig og effektiv.

På fritiden

Fritiden tilbringes som regel med gode venner, familie og ikke minst hunden min. Når jeg ikke er på jobb, er jeg å finne på styrkerommet på treningssenteret, i marka med hunden eller på vinbar med gode venner. Venner og familie beskriver meg som inkluderende, jordnær og positiv. Jeg sier sjelden nei til å være sosial og underholder mer enn gjerne med gode historier og andre skrøner.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Jeg elsker å bade.

Hus eller leilighet?

Privat: leilighet. Som megler: begge.

Fine dining eller pizza?

Ja takk - begge deler.

Erfaring og utdanning

2022-2023 Heggen VGS

Underviser i rettslære

2020-2023 Advokatfirmaet Jørstad AS

Advokat

2018-2018 Påtalemyndigheten

Praksis

2016-2019 Linnet & Co Advokatfirma DA

Advokatsekretær

2015-2020 UiT - Norges Arktiske Universitet

Master i rettsvitenskap

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder nyter godt av mine håndplukkede samarbeidspartnere. Ovenfor disse stiller jeg strenge krav til arbeidsform, nøyaktighet og fleksibilitet. Det gjøres løpende vurderinger av om samarbeidspartnerne mine holder standard og om de bidrar til å skape verdi for mine kunder. Sammen skal mitt team kunne tilby tverrfaglig kompetanse og gjennomgående kvalitet i arbeidet.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99477862

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 47 78 62
eller epost