Svein Erik Ellingsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler / Partner

2003-2007 Ellingsen Eiendom AS

Startet eget firma, Ellingsen Eiendom AS og drev det frem til jeg ble tilbudt jobb hos Vikebø & Jørgensen AS i 2007.

1989-2003 Svein Ellingsen AS

Startet Svein Ellingsen AS sammen med min far og bror. I 1996 gikk vi inn i Postbanken Eiendomsmegling.

1987-1988 Total Eiendom AS

Eiendomsmegler

1985-1986 Tom Stabe & Co Sentrum

Eiendomsmegler

1982-1985 Vestlandsbanken

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er fornøyde kunder, både selgere og kjøpere. Da har man gjort en god jobb, og fått en god handel.

Hva er det som gir deg energi?

Energi skapes gjennom en konstruktiv dialog mellom selger og megler med en gjensidig forståelse av hva vi vil oppnå. På fritiden er det hunden min Daisy som får oppmerksomheten min, med fine turer på byfjellene og Livarden.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Gode kunderelasjoner skapes gjerne over tid med fornøyde kunder som igjen skaffer meg nye kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en løsningsorientert og tilgjengelig megler som alltid er klar for å hjelpe andre med et smil på lur.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en tillitsfull, pliktoppfyllende og arbeidsom kollega som alltid er i godt humør. Som eldstemann på laget er jeg glad for å være til hjelp for de yngre med fagrelaterte oppgaver, mens når det kommer til data så er det jeg som må spørre dem. Min X-faktor som eiendomsmegler er nok summen av mine over 40 år i bransjen. Jobben er min livsstil og jeg er andregenerasjons eiendomsmegler i familien. Min erfaring er kundens gevinst.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som hjelpsom, omsorgsfull og snill. Jeg stiller alltid opp for andre når det trengs, og støtter og hjelper barna mine med studier og utdanning. En optimal fridag for meg brukes til en flott fjelltur på Livarden sammen med hunden min Daisy. Så lager jeg god mat og inviterer venner på mat og vin. Etterpå synker jeg ned i godstolen med hunden på fanget. Det gir gjensidig omsorg og kjærlighet.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Ja takk, begge deler. Som skiinstruktør og fjellentusiast synes jeg at vinteren er en flott tid.

Gi eller få?

Gi, den største gleden er å glede andre.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans, den kan brukes til alt.

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler / Partner

2003-2007 Ellingsen Eiendom AS

Startet eget firma, Ellingsen Eiendom AS og drev det frem til jeg ble tilbudt jobb hos Vikebø & Jørgensen AS i 2007.

1989-2003 Svein Ellingsen AS

Startet Svein Ellingsen AS sammen med min far og bror. I 1996 gikk vi inn i Postbanken Eiendomsmegling.

1987-1988 Total Eiendom AS

Eiendomsmegler

1985-1986 Tom Stabe & Co Sentrum

Eiendomsmegler

1982-1985 Vestlandsbanken

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91153222

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 15 32 22
eller epost