Stig Reklev

Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Kvadrat

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2002 PrivatMegleren Kvadrat

Jobbet som Daglig Leder hos Privatmegleren Grunerløkka før jeg åpnet Privatmegleren Kvadrat i 2011

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg mener at det er viktig å være bevisst på at vi som meglere ikke bare skal selge en bolig, men at vi faktisk forvalter selgerens formue. De aller fleste har jo hovedformuen sin i egen bolig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være sammen med familie og gode venner, trene og holde meg i aktivitet.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien min og mine nærmeste venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er uredd, selvkritisk og tydelig. Har også mye energi og humor.

På jobb

På jobb er jeg strukturert, og det er ingen som lurer på hva jeg mener – jeg foretrekker rene ord for pengene. Mine kollegaer skal alltid vite hvor de har meg og vite at døren min alltid er åpen. Jeg skal alltid kunne se kunden i øynene og de skal vite at jeg har gjort alt jeg kan for å oppnå et godt resultat for dem. Jeg lever i hovedsak av mine referanser og det har jeg tenkt til å fortsette med.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som en samlende og inkluderende person, for jeg finner alltid på ting og elsker å være med på å arrangere. En perfekt fridag begynner med å kunne sove ut, etterfulgt av en god frokost. Dagens aktivitet avhenger av sesongen og avsluttes gjerne med en god middag med familie eller gode venner på kvelden. Jeg er veldig glad i å reise, spille golf, alpint og gå på restaurant.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Film eller dokumentar?

Begge deler, kommer an på humør og tema.

Fine dining eller pizza?

Elsker pizza, men digger også fine dining. Bruker alt for mye penger på restaurantbesøk.

Erfaring og utdanning

Fra 2002 PrivatMegleren Kvadrat

Jobbet som Daglig Leder hos Privatmegleren Grunerløkka før jeg åpnet Privatmegleren Kvadrat i 2011

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95064140

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 06 41 40
eller epost

Hva sies om meg?