Steinar Gundersen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2004-2023 Nedre Romerike

Jobbet som eiendomsmegler på Nedre Romerike i snart 20 år. De siste 10 år i PrivatMegleren

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å fokusere på kundene og være en god rådgiver for dem gjennom hele prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å dra på reiser sammen med familie og venner. Jeg elsker å kjøre motorsykkel, trene, og drar på hytta så ofte som jeg kan.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har høy gjennomføringsevne og er flink til å vise omtanke.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en hjelpsom, omsorgsfull, klar og tydelig kollega som alltid har en god historie på lur. Min filosofi er å alltid holde det man lover og følge opp kundene nøye. Det er en stressende situasjon å selge sin egen bolig som jeg bistår dem med. For meg er det viktig å bruke god tid på klargjøring og bilder av boligen slik at den ser best mulig ut før den presenteres i markedet.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en lojal og omsorgsfull person som de kan regne med uansett hva det måtte være. En optimal fridag for meg starter med å våkne på hytta i fint vær og ta et morgenbad før dagen starter. Jeg elsker rett og slett å bade, ellers er jeg glad i å reise, motorsykkelturer og musikk, gjerne live.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Film eller dokumentar?

Foretrekker film.

Pop eller rock?

Rock

Erfaring og utdanning

2004-2023 Nedre Romerike

Jobbet som eiendomsmegler på Nedre Romerike i snart 20 år. De siste 10 år i PrivatMegleren

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Jeg har krav til samarbeidsform, og hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd igjennom alle delene av vår leveranse. Eksempelvis er stylist til stede ved foto på 90% av mine oppdrag. Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og veileder dem til et godt resultat.

Foto, Morten Eriksen, Isnitt
Stylist, Benedikte Bryhn, Hagen og Bryhn

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90559643

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 55 96 43
eller epost