Sondre Jakobsen

Daglig leder / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Harstad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2016-2013 Privatmegleren Harstad

Startet som eiendomsmeglerfullmektig i 2016 og ble daglig leder i 2022.

2014-2016 Bachelor i Eiendomsmegling

Universitetet i Nordland

2011-2016 Universitetet i Harstad

Master i økonomi og administrasjon

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å gjennomføre salgsprosessen på en ryddig måte slik at mine kunder føler seg trygge gjennom hele prosessen. Det å selge bolig er noe man ikke gjør så mange ganger i løpet av livet. Det er som regel det dyreste folk eier, og da er det viktig for meg at de sitter igjen med en god følelse etter salget.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom aktiviteter med familien, fotballtreninger, en god treningsøkt og god mat.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Den viktigste relasjonen er til min familie og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, ryddig og tillitsfull.

På jobb

Jeg tror at mine kollegaer vil beskrive meg som en profesjonell og ryddig eiendomsmegler som alltid gir det lille ekstra.

Jeg er alltid "på" for kundene mine og gir alltid 100% for å oppnå best mulig pris.

Jeg er flink til å hente ut det lille ekstra i budrunder som skal gjøre det lønnsomt for kundene mine å bruke meg som megler.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en ansvarsfull og pliktoppfyllende person som det er artig å være sammen med.

En god fridag for meg bruker jeg helst til trening, gjerne fotballt, og så slappe av hjemme og lage god mat. Jeg er også glad i løpe, trene styrke og fotball.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer og sol.

Film eller dokumentar?

Film er best.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

2016-2013 Privatmegleren Harstad

Startet som eiendomsmeglerfullmektig i 2016 og ble daglig leder i 2022.

2014-2016 Bachelor i Eiendomsmegling

Universitetet i Nordland

2011-2016 Universitetet i Harstad

Master i økonomi og administrasjon

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto - Diakrit AS - ved våre fotografer Elena Jenssen og Patty Torbergsen

Styling - Hjemmekjær

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91326155

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 32 61 55
eller epost

Hva sies om meg?