Soliman Sarwar

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2005-2023 Privatmegleren

Daglig leder og megler

2001-2005 REMAX

Megler

1999-2001 Telenor

Salg

1997-1999 EDB Business Partner

Salg

1993-1996 BI

Diplomøkonom

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste arbeidet mitt er å få mine kunder til å ta gode og riktige avgjørelser.

Hva er det som gir deg energi?

Alt! Jeg elsker livet og jeg elsker jobben min.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min, gode kollegaer og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har masse (positiv) energi.

På jobb

Både kollegaer og kunder ville nok beskrevet meg som en hardtarbeidende, målrettet fyr. Kanskje ikke så rart, da mantraet mitt er “never give up”.

I leveransen til kundene mine er det viktigste for meg å være en de kan stole 100% på. Jeg holder alltid avtalene mine. Av personlige egenskaper tror jeg at min lange erfaring, gode struktur og at jeg er så målrettet, er det som verdsettes høyest. I forhold til mine kollegaer er raushet og det å være behjelpelig, egenskaper jeg setter høyt.

På fritiden

Jeg er sosial, med masse energi og helt sikkert en slitsom type til tider.

Den optimale fridagen ville inneholdt en tur til London, god mat og Premier League.

Fotball, trening (padel) og poker er mine tre store interesser.

Q&A

Vinter eller sommer?

100% sommer. Jeg er et sommermenneske.

Gi eller få?

Jeg hater å få, elsker å gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, men er egentlig ikke så fin på det.

Erfaring og utdanning

2005-2023 Privatmegleren

Daglig leder og megler

2001-2005 REMAX

Megler

1999-2001 Telenor

Salg

1997-1999 EDB Business Partner

Salg

1993-1996 BI

Diplomøkonom

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90517305

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 51 73 05
eller epost