Siri Tvetene Istre

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

PrivatMegleren Larvik

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Larvik

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

2016-2020

Jeg begynte i meglerbransjen i 2014, og fikk min meglerutdannelse i januar 2016. Har jobbet som megler siden.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler ønsker jeg å ha de mest fornøyde boligkundene. Derfor er jeg opptatt av kvalitet, er nøye og engasjert.

Hva er det som gir deg energi?

Jobben gir meg mye energi, og følelsen av å mestre. På fritiden er jeg glad i å være ute i naturen og ved sjøen, og trener når jeg setter av tid til det.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kundene mine er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg brenner for jobben min, og bruker mye tid på arbeid. Jeg er veldig nøye i jobben jeg utfører, og tenker at kun det beste er godt nok. I tillegg er jeg veldig opptatt av interiør.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en ærlig og engasjert kollega som det er behagelig å være rundt. I arbeidshverdagen synes jeg det er viktig at vi er et godt team og hjelper hverandre når det trengs. Jeg brenner for meglerjobben og strekker meg veldig langt for kundene mine. Ingenting overlates til tilfeldighetene når det kommer til presentasjon av boligene jeg selger.

På fritiden

Jeg håper og tror at venner og familie beskriver meg som en blid person som kan være både morsom og omsorgsfull.

En optimal fridag for meg er å gå kyststien i solskinn, etterfulgt av en god lunsj.

Jeg er veldig glad i interiør og styling, noe som jeg tar med meg videre inn i jobben og bruker til å veilede kundene mine med.

Q&A

Vinter eller sommer?

Absolutt sommer.

Gi eller få?

Jeg foretrekker å gi fremfor å få.

Jeans eller dress/drakt?

Gjerne begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Larvik

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

2016-2020

Jeg begynte i meglerbransjen i 2014, og fikk min meglerutdannelse i januar 2016. Har jobbet som megler siden.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48132108

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 13 21 08
eller epost