Siri Graf Stenberg

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Tønsberg

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Tønsberg

Eiendomsmegler / Daglig leder

2014-2015 Eiendomsmegler 1 Buskerud Vestfold

Fagsjef

2013-2014 Boligjakten

Programleder for Boligjakten på TV3 i to sesonger.

2008-2014 PrivatMegleren Tønsberg

Eiendomsmegler/Daglig leder/Fagansvarlig

2003-2008 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

2000-2004 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å gjennomføre salgsprosessen ærlig, trygg og effektiv for boligselgerne, og samtidig skape trygghet og tillit hos interessentene.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av turer i skogen, båtturer i solskinnsvær, familien min og ikke minst av å være sammen med gode venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er mannen min og barna mine, men resten av familien og en stor omgangskrets kommer også høyt opp på lista.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er ærlig, direkte, effektiv og positiv.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en ærlig, tydelig, effektiv og arbeidsom megler.

Det er viktig for meg at vi som jobber sammen har trygghet og takhøyde, slik at vi kan hjelpe hverandre å levere den beste kundeopplevelsen.

Jeg tror kundene mine verdsetter at jeg er tålmodig, alltid tilgjengelig for dem og ikke minst ærlig. I tillegg til at jeg selvfølgelig alltid gjør alt jeg kan for å oppnå best mulig pris på boligen. Jeg jobber for at mine kunder skal anbefale meg videre til sine venner og kjente – da vet jeg at jeg har gjort en god jobb.

På fritiden

Venner og familie tror jeg beskriver meg som ærlig, direkte, ujålete og som en de kan stole på.

En perfekt fridag inkluderer en god del kaffe tidlig på morgenen, en lang tur i skogen med hundene mine, gjerne en ridetur hvis jeg rekker og den avsluttes med morsom middag med gode venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Det beste med Norge er fire årstider.

Film eller dokumentar?

Liker gode dokumentarer, men det blir oftest film.

Fine dining eller pizza?

Jeg er ofte mer opptatt av stemningen rundt bordet enn selve maten, men hvis jeg må velge så blir det fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Tønsberg

Eiendomsmegler / Daglig leder

2014-2015 Eiendomsmegler 1 Buskerud Vestfold

Fagsjef

2013-2014 Boligjakten

Programleder for Boligjakten på TV3 i to sesonger.

2008-2014 PrivatMegleren Tønsberg

Eiendomsmegler/Daglig leder/Fagansvarlig

2003-2008 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

2000-2004 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Vi bruker byens beste fotograf, som aldri gir seg før resultatet er perfekt.

Bjørn Kjærra i BK Eiendomsfoto https://www.bkfoto.no/

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47202191

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 20 21 91
eller epost

Hva sies om meg?