Siri Ellingsberg

Eiendomsmegler MNEF (i permisjon)

PrivatMegleren Lillehammer

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Lillehammer

Eiendomsmegler MNEF

2015-2017 Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

Master i eiendomsutvikling

2013-2015 Høgskolen i Telemark

Bachelor i eiendomsmegling

2012-2013 Høgskolen i Lillehammer

Årsstudium i økonomi og administrasjon

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktig at kundene har tillit til meg og føler seg godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen, enten det gjelder salg av brukte boliger eller nye boliger og prosjekter. Jeg er opptatt av å holde meg faglig oppdatert slik at kunder skal få så god og trygg veiledning som mulig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av en aktiv hverdag med trening, skogsturer med hunden og givende arbeidsdager med gode kollegaer.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er min nærmeste familie, gode venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, tydelig og opptatt av detaljer.

På jobb

De på jobben vil nok beskrive meg som en tilgjengelig og jordnær kollega som er faglig dyktig, nøyaktig og med god arbeidskapasitet. Jeg opplever at det settes pris på at jeg er tydelig og strukturert. Jeg er opptatt av å bidra der det trengs for fellesskapet og liker å samarbeide mot våre felles mål.

På fritiden

Fritiden liker jeg å tilbringe med familien eller gode venner. Jeg er glad i fysisk aktivitet og friluftsliv, og tar gjerne middagen ute rundt et bål eller på primus. Jeg trives godt på fjellet med langrennski på vinterstid og fjellturer om sommeren.

Q&A

Vinter eller sommer?

Det er lite som slår en fin vinterdag.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Lillehammer

Eiendomsmegler MNEF

2015-2017 Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

Master i eiendomsutvikling

2013-2015 Høgskolen i Telemark

Bachelor i eiendomsmegling

2012-2013 Høgskolen i Lillehammer

Årsstudium i økonomi og administrasjon

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99161978

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 16 19 78
eller epost

Hva sies om meg?