Sindre Lian

Siviløkonom / Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Siviløkonom

2012-2020 PrivatMegleren Kristiansand

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

2009-2012 Postbanken Eiendom

Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF/Partner

2008-2009 Din Eiendom AS

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2006-2008 Fokus Krogsveen AS, avd. Majorstuen

Visningsansvarlig

2006-2008 Handelshøyskolen BI

Siviløkonomstudiet (Master)

2003-2006 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmeglingsstudiet (Bachelor)

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er at boligselgeren skal føle seg sikker på at oppdraget blir gjennomført på best mulig måte. Derfor ønsker jeg å være best på markedsføring, oppfølging og tilgjengelighet, slik at vi oppnår best mulig markedspris.

Hva er det som gir deg energi?

Litt klisjé kanskje, men jeg får energi av en joggetur og fornøyde kunder etter en god budrunde. Ellers er rolige kvelder hjemme med familien en god oppladning til neste hektiske dag.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie, samboer og barn, venner og kollegaene mine, som har blitt en slags blanding av venner og familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en pliktoppfyllende, kvalitetsbevisst og engasjert person med god arbeidsmoral og stå-på-vilje.

På jobb

De på jobben beskriver meg som en god kollega som alltid er tilgjengelig, behjelpelig og løsningsorientert. Jeg er ofte en ekstra pådriver og initiativtaker for å benytte ny teknologi som kan effektivisere hverdagen.

Overfor kundene er jeg opptatt av å representere en tydelig merverdi og hjelp kunden gjerne vil benytte igjen, og kan anbefale videre til andre.

Jeg opplever at kundene setter pris på min utholdenhet, yrkesstolthet og vinnervilje. Det gir trygghet for at "hver stein blir snudd" og at ingenting i prosessen overlates til tilfeldighetene.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en ganske pratsom og litt for sta person. Jeg kan være handyman når det trengs, men ellers er jeg glad i det gode liv med masse humor.

En god fridag for meg betyr gjerne å ta en helgetur på hytta eller lignende, med bading og båtturer. Ellers er vi jo lommekjent i Dyreparken som vi har årskort til.

Jeg er ikke så ivrig på hobbyer, men liker alt som kan kjøres. Jeg kan finne på å ta en kjøretur som ren avkobling, eller være sjåfør i minibussen når hele kontoret skal på tur.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Vi på Sørlandet er jo "reserve-dansker", så badeferie uten tvil.

Film eller dokumentar?

Jeg må innrømme at det for tiden oftest blir dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Pizza til lunsj og fine dining til kvelds.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Siviløkonom

2012-2020 PrivatMegleren Kristiansand

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

2009-2012 Postbanken Eiendom

Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF/Partner

2008-2009 Din Eiendom AS

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2006-2008 Fokus Krogsveen AS, avd. Majorstuen

Visningsansvarlig

2006-2008 Handelshøyskolen BI

Siviløkonomstudiet (Master)

2003-2006 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmeglingsstudiet (Bachelor)

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97097779

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 09 77 79
eller epost

Hva sies om meg?