Silje Skivik

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler MNEF

2015-2018 Bø i Telemark

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er ønsket om å levere en kundeopplevelse som overgår folks forventninger. Jeg er ekstremt opptatt av oppfølging gjennom hele prosessen. Jeg mener at balansegangen mellom det å være en god selger og å skape tillit hos interessenter er nøkkelen til et godt salgsresultat.

Hva er det som gir deg energi?

Fornøyde kunder, resultatoppnåelse, kvalitetstid med mine nærmeste og reiser gir meg påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien min, venner og gode kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er detaljorientert, resultatbevisst, jordnær og ærlig. Jeg er også veldig sosial, blid og lett å bli kjent med.

På jobb

De på jobben beskriver meg som en engasjert og faglig dyktig kollega som også er omgjengelig og omsorgsfull.

Overfor kundene overlater jeg ingenting til tilfeldighetene. Spesielt viktig for meg er forberedelsene før fotografen kommer. Der er jeg veldig involvert. Jeg bruker mye tid på annonser og presentasjon av boligen.

Jeg er i mitt ess på visning og er god på å skape tillit. Dette fører til gode budrunder og et godt salgsresultat.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en snill, morsom og sosial person som bryr seg om dem rundt seg.

En perfekt fridag for meg er å være på hytta med familie eller venner, og ta en tur i skogen i frisk høstluft. Jeg har drevet aktivt med hest hele livet, men de siste årene har det blitt for lite av det. Det er noe jeg håper jeg kan ta opp igjen.

Ellers er jeg opptatt av interiør og det å kunne skape et personlig hjem.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Liker best å gi.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler MNEF

2015-2018 Bø i Telemark

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98286002

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 28 60 02
eller epost

Hva sies om meg?