Silje Rokne

Faglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

PrivatMegleren Nordhordland

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Faglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

2019-2021 BI Bergen

Executive Master of Management BI Bergen

2008-2011 BI Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er god oppfølging og vilje til å yte det lille ekstra. Jeg har 12 års erfaring i megleryrket og har opparbeidet meg en sterk faglig tyngde.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av tur i fjellet, trening, reise og være sammen med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kollegaer er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en utadvendt og positiv person med stor gjennomføringsevne. Jeg er også faglig sterk og pålitelig.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en megler som holder sitt ord, har stor gjennomføringsevne, og at jeg er et positivt, imøtekommende ja-menneske. Overfor kundene er jeg opptatt av å snu hver eneste stein og strekke meg det lille ekstra slik at det blir kvalitet i leveransen fra A-Å. Jeg tror kundene setter pris på at jeg er imøtekommende og sørger for et godt samarbeid, at jeg er behagelig, men også klar og tydelig når det trengs.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg en som man kan stole på, en som alltid stiller opp og setter andre først.

En god fridag ville jeg brukt på å trene og være ute i solen sammen med folk jeg er glad i.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk, begge deler.

Hus eller leilighet?

Hus.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Faglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

2019-2021 BI Bergen

Executive Master of Management BI Bergen

2008-2011 BI Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97436181

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 43 61 81
eller epost

Hva sies om meg?