Silje Frøyshol Kristiansen

Daglig Leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Arendal

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Arendal

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

2011-2018 PrivatMegleren Arendal

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2004-2010 Eiendomsmegler 1 Oslo/Akershus

Eiendomsmegler

2002-2004 Meglerhuset St.Hanshaugen

Eiendomsmegler

2000-2002 Postbanken Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

1998-2000 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det aller viktigste for meg er kvalitet i alle ledd gjennom hele salgsprosessen for å oppnå det beste resultatet for kundene mine. Gjennom målrettet og strategisk planlegging får vi en best mulig salgspris for eiendommen som skal selges.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening, turer i skogen med hunden, hyggelig samvær og gode samtaler.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det viktigste er familien min og gode venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en målbevisst, resultatorientert og positiv person med høy arbeidskapasitet.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som profesjonell kollega med høy arbeidskapasitet. For meg er det viktig med et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og derfor er det også viktig med god takhøyde hvor alle kan slippe til og alle er like viktige. Med tanke på kundene er det særlig viktig for meg at de føler seg godt ivaretatt, slik at de kan lene seg godt tilbake, vel vitende om at jeg vil sørge for at salgsprosessen forløper på best mulig måte og med det beste resultatet som målsetting. Jeg får tilbakemeldinger fra kunder om at jeg er tillitsfull, at jeg har god fagkompetanse, og at jeg er positiv og hyggelig. Det at jeg også har stor arbeidskapasitet og er strukturert tror jeg også kundene setter pris på.

På fritiden

Jeg tror vennene mine vil si at jeg er omsorgsfull, raus og har et godt humør. En optimal fridag for meg starter gjerne med en treningstur, god kaffe og dagens aviser. Jeg har nylig startet med golf, og så har jeg også jegerprøven som dessverre blir for lite benyttet.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er glad i alle årstider, men ekstra glad i sommeren på sørlandet.

Film eller dokumentar?

En god film er fin avkobling.

Jeans eller dress/drakt?

Trives i begge deler, men til rette anledning.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Arendal

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

2011-2018 PrivatMegleren Arendal

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2004-2010 Eiendomsmegler 1 Oslo/Akershus

Eiendomsmegler

2002-2004 Meglerhuset St.Hanshaugen

Eiendomsmegler

2000-2002 Postbanken Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

1998-2000 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93218278

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 21 82 78
eller epost

Hva sies om meg?