Sigurd Sørdal

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Holmestrand

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Horten og PrivatMegleren Holmestrand

Eiendomsmegler

2018-2019 Krogsveen Tønsberg

Eiendomsmeglerfullmektig

2015-2018 USN

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det er viktig for meg å jobbe hver dag for at kundene mine skal være fornøyde. Med kundens tillit og min kunnskap om markedet er målet å oppnå best mulig sluttpris. Jeg er alltid tilgjengelig for kunden og følger dem gjennom salgsprosessen, slik at alt skal gå så trygt og smertefritt som mulig.

Hva er det som gir deg energi?

Et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder gir meg en boost. Jeg får også energi av kaffe og trening.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboeren min, også betyr selvsagt venner og familie mye for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som ambisiøs, og jeg har alltid et smil om munnen.

På jobb

Kollegaer og kunder vil nok beskrive meg som arbeidsom, jeg inkluderer andre rundt meg og jeg engasjerer meg i faget mitt. For meg er det veldig viktig å ha et godt forhold til kollegaene mine, at vi kan diskutere faget og ikke ha spisse albuer når det kommer til kunder.

I forhold til kunder er det viktig med god informasjon og oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Derfor strekker jeg meg langt og er alltid tilgjengelig. Jeg tror kundene mine setter pris på at jeg er positiv og finner løsninger.

På fritiden

Venner og familie ser nok på meg som inkluderende og omsorgsfull. Samtidig er jeg ambisiøs og rastløs - jeg liker å være aktiv. En optimal fridag for meg vil starte med full sol og en god runde på golfbanen, etterfulgt av en bedre middag med venner og noe godt i glasset. På kvelden ville jeg samlet gode venner til drinker og formel 1/fotball på TV'en. Jeg trener og spiller fotball også, og når anledningen byr seg reiser jeg gjerne for å oppleve nye ting.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg liker sommeren best.

Film eller dokumentar?

Da velger jeg film.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Horten og PrivatMegleren Holmestrand

Eiendomsmegler

2018-2019 Krogsveen Tønsberg

Eiendomsmeglerfullmektig

2015-2018 USN

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg bruker interiørveileder på hver oppdrag, som kommer på 2 besøk hos kundene. Hun samarbeider svært godt med vår faste fotograf og sørger for å ha gjort alt klart før han kommer. Dette er med på leveranse av totalpakken vår.
Foto Kristian Bollæren, fotofinish
Stylist Rebekka Kronborg, Inspira Interiørkontor
Boligfilm Ludvig Juvodden

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93886171

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 88 61 71
eller epost

Hva sies om meg?