Sigrid Lunde

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2023 Bø i Telemark

Bachelor i eiendomsmegling

2017-2020 Bø i Telemark

Bachelor i økonomi og administrasjon

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktigste å bistå kundene mine på en trygg og god måte uansett hvilken situasjon de er i. Jeg er opptatt av å gjøre prosessen så god, enkel og bekymringsfri som mulig for både selger og kjøper.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av fornøyde kunder, og det å jobbe med gode kollegaer. Veldig glad i å være ute i friluft, musikk og å være sammen med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er samboeren min, familie, venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er tålmodig og snill, og ser på meg selv som en glad, fokusert og effektiv person.

På jobb

Jeg tror de andre på jobben vil beskrive meg som en blid og rolig kollega, som er målrettet og med masse stå-på-vilje. Jeg trives med at vi har et godt arbeidsmiljø, der man kan være seg selv 100%.

Overfor kundene er jeg opptatt av å levere både kvalitet og effektivitet.

Det er også viktig å være grundig, ha stor lokalkunnskap, og kunne komme med gode råd og tips om klargjøring av boligen før salg. Jeg tror kundene setter pris på at jeg er en hyggelig, omgjengelig, effektiv og motivert eiendomsmegler.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som morsom, målrettet og snill.

En god fridag for meg begynner med å opp tidlig og spise en god frokost. Så går turen ut i skogen, med niste i sekken. Jeg er veldig glad i å fiske, slappe av i solveggen med et interiørblad og å spise middag ute med familie og venner.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie, hvis jeg først må velge.

Film eller dokumentar?

En god film er gull.

Fine dining eller pizza?

Elsker så og si all mat, men må nok gå for pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2023 Bø i Telemark

Bachelor i eiendomsmegling

2017-2020 Bø i Telemark

Bachelor i økonomi og administrasjon

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95042340

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 04 23 40
eller epost

Hva sies om meg?