Sigmund Ruud

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Renommé

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Renommè

Daglig leder fra 2008 - 2023 Partner / Eiendomsmegler

1990-2006 Krogsveen AS

Var med på å starte datterselskapet Auensen og Ruud AS. 1990-1998 Eiendomsmegler Daglig leder fra 1998-2006

1988-1990 Erik Lange AS

Eiendomsmegler.

1987-1988 M2 Rodeløkka & Stortingsgaten

Oppgjørssjef og eiendomsmegler.

1986-1987 Essar Eiendomsmegling AS avd. Frogner

Startet eiendomsmegling karrieren i Essar, der jobbet jeg som oppgjørssjef.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i arbeidet jeg utfører er å hjelpe kjøper og selger til å ta gode avgjørelser. Jeg streber etter å få fornøyde kunder.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi er fornøyde kunder og gode salg. Familien min er selvfølgelig også noe som gir meg masse energi!

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min, gode venner og kollegaer er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er lærevillig, har godt humør og en positiv innstilling til det aller meste – sier sjelden nei.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer beskriver meg som en livlig og positiv mann med sterk stå-på-vilje. Overfor kollegaer er raushet og et godt samarbeid helt essensielt i en travel meglerhverdag. I leveransen til kundene mine er det viktigste for meg å alltid være en de kan stole fullt og helt på fra start til slutt. Mitt motto er å alltid få frem det beste ved ethvert boligsalg. Jeg er en megler med lang fartstid, derav ekstremt godt kjent med markedet jeg jobber i. Jeg gir alltid 100% for mine kunder, og dette tror jeg kundene mine setter stor pris på.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som snill, behjelpelig og et ja-menneske. En optimal fridag for meg tilbringes sammen med familien min, hvor vi gjerne lager god mat og bare koser oss. Familie er min viktigste hobby. Det er lite som overgår det gode liv på fjellet eller ved sjøen med familie og gode venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer

Gi eller få?

Gi

Fine dining eller pizza?

Hjemmelaget pizza slår sjelden feil!

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Renommè

Daglig leder fra 2008 - 2023 Partner / Eiendomsmegler

1990-2006 Krogsveen AS

Var med på å starte datterselskapet Auensen og Ruud AS. 1990-1998 Eiendomsmegler Daglig leder fra 1998-2006

1988-1990 Erik Lange AS

Eiendomsmegler.

1987-1988 M2 Rodeløkka & Stortingsgaten

Oppgjørssjef og eiendomsmegler.

1986-1987 Essar Eiendomsmegling AS avd. Frogner

Startet eiendomsmegling karrieren i Essar, der jobbet jeg som oppgjørssjef.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90688068

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 68 80 68
eller epost

Hva sies om meg?