Shilan Kahsay

Salgsleder / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2013 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmeglerfullmektig Eiendomsmegler MNEF Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder

2010-2013 BI Stavanger

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er tillit, ærlighet og gjensidig respekt.

Hva er det som gir deg energi?

En god privatvisning, eller et hus med fullt av folk på visning, gir alltid god energi. Ellers så får jeg både høy og lav energi av barna mine, og så er jeg glad i å være sammen med familie og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De som er viktigst for meg er de personene i livet mitt som gir meg noe i form av glede, energi og rom for å være meg selv.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er positiv, ærlig og rolig. Jeg er alltid rolig i en budrunde, selv om de fleste rundt meg har høy puls.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en positiv, glad, direkte og løsningsorientert kollega.

Overfor kundene er jeg opptatt av å alltid holde det jeg har lovet dem. Har jeg sagt at jeg skal finne ut av en ting og gi tilbakemelding i løpet av dagen, gjør jeg alltid det.

Tilgjengelighet er også et nøkkelord. Selv om det i blant dukker opp problemer eller utfordringer, finnes det som regel alltid en løsning.

Jeg opplever at kundene mine setter pris på at jeg er glad og positiv, engasjert i det jeg holder på med og at jeg har yrkesstolthet.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en tillitsfull, arbeidsom og familieorientert person.

En god fridag for meg kan være å bare slenge seg i sofaen og se på søppel-tv, noe jeg ellers aldri får tid til.

Jeg elsker å reise, og det å oppleve nye verdensdeler og mennesker synes jeg er veldig spennende.

Q&A

Vinter eller sommer?

100% sommer, jeg kunne gjerne hatt sommer året rundt.

Gi eller få?

Ingenting er som å gi til noen som trenger, og som blir glad for det.

Fine dining eller pizza?

Fine dining til meg, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2013 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmeglerfullmektig Eiendomsmegler MNEF Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder

2010-2013 BI Stavanger

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92869611

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 86 96 11
eller epost

Hva sies om meg?