Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom

PrivatMegleren Première

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Première

Eiendomsmegler

2021-2023 EIE eiendomsmegling Bekkelaget & Nordstrand

Eiendomsmegler

2016-2021 OBOS Eiendomsmeglere

Eiendomsmegler

2014-2016 OBOS Eiendomsmeglere

Eiendomsmeglerfullmektig

2013-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

2011-2013 Handelshøyskolen BI

Master of Science (Siviløkonom)

2008-2011 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Økonomi & Administrasjon

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å vise genuin omsorg for kundene mine. Egenskaper som å være faglig dyktig og lett tilgjengelig for både selger og interessenter er også noe jeg legger stor vekt på. Jeg bruker mye tid på annonsetekstene, og er med på alle fotoopptak slik at presentasjonen av boligen blir best mulig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av kvalitetstid sammen med familien min og gode venner. Fornøyde kunder gir også bra påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboer og våre to barn er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er pålitelig, kreativ og nøyaktig i det jeg foretar meg.

På jobb

Jeg tror mine kollegaer vil beskrive meg som en engasjert megler med utpreget konkurranseinstinkt. Jeg legger ned mye tid i alle deler av salget, fra start til slutt. Ingenting skal være opp til tilfeldighetene når jeg selger en bolig.

I arbeidshverdagen er jeg opptatt av at vi jobber som et team og hjelper hverandre. Det er viktig å ha det bra på jobb for å kunne prestere, og der prøver jeg å bidra med godt humør og ved å være en god støtte for dem rundt meg.

Jeg opplever at kundene mine setter pris på at jeg er tydelig, positiv, blid og god til å gi informasjon underveis i prosessen.

På fritiden

En god fridag for meg er en solrik sommerdag som jeg tilbringer sammen med familien min og gode venner.

Vi er en ishockeyinteressert familie, så om vinteren bruker vi mye tid i ishallen på Manglerud.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie er best.

Film eller dokumentar?

Film.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Première

Eiendomsmegler

2021-2023 EIE eiendomsmegling Bekkelaget & Nordstrand

Eiendomsmegler

2016-2021 OBOS Eiendomsmeglere

Eiendomsmegler

2014-2016 OBOS Eiendomsmeglere

Eiendomsmeglerfullmektig

2013-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

2011-2013 Handelshøyskolen BI

Master of Science (Siviløkonom)

2008-2011 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Økonomi & Administrasjon

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Gjennom årene jeg har jobbet som eiendomsmegler har jeg knyttet til meg gode samarbeidspartnere hva gjelder takstmann, fotograf og stylingbyrå. Målet er at hver av disse skal bidra til å gi verdiskapning for mine kunder i form av å oppnå et best mulig salg.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97977514

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 97 75 14
eller epost

Hva sies om meg?