Roger Edvardsen

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

PrivatMegleren Kvadrat

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren Kvadrat

Var med å starte PrivatMegleren Kvadrat i 2011 Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

2000-2011 Obos/Exact Eiendomsmeglere avd. Torshov/St.Hanshaugen

Eiendomsmegler / fagansvarlig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Kvalitet fremfor kvantitet er noe av det som er viktigst for meg som megler.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av en god treningsøkt, gjerne sammen med andre. Jeg får ellers påfyll av å bruke tid med familie og venner. Jeg setter også pris på en god fotballkamp, og å se en spennende serie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min og barna mine er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har glimt i øyet, blir fort engasjert og er alltid serviceinnstilt.

På jobb

I jobben min er jeg opptatt av høy tilstedeværelse og sterkt engasjement gjennom hele salgsprosessen.

Hvis jeg har en x-faktor vil jeg si det er at jeg er tillitsskapende. Dette er positivt både for selger og potensielle kjøpere. Å kjøpe og selge er en stor begivenhet, og kundene skal føle seg trygge og ivaretatt hele veien.

Jeg har lang erfaring i bransjen og god markedsforståelse, og er veldig opptatt av å spille på lag med kunden

På fritiden

Fritiden min bruker jeg på å trene, være sammen med familien og se en god film.

Jeg er veldig glad i alt som har med racketsport å gjøre. Jeg elsker også å spille snooker, biljard og sjakk/backgammon.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Jeg elsker å stå på paddleboard og båtliv.

Film eller dokumentar?

Film eller en god serie.

Fine dining eller pizza?

Pizza til meg.

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren Kvadrat

Var med å starte PrivatMegleren Kvadrat i 2011 Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

2000-2011 Obos/Exact Eiendomsmeglere avd. Torshov/St.Hanshaugen

Eiendomsmegler / fagansvarlig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Bruker gode og lokale samarbeidspartnere.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90619316

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 61 93 16
eller epost

Hva sies om meg?