Robin Stenbro

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2016-2017 Høgskolen i Sør-øst Norge

Bachelor i Eiendomsmegling

2013-2017 Høgskolen i Sør-øst Norge

Bachelor i Økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som eiendomsmegler er å skape tillit, være imøtekommende, ryddig og serviceinnstilt.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å oppnå gode resultater, og å tilbringe tid med familie og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min sønn, samboer, familie, venner og kollegaer er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er tillitsfull, strukturert, ansvarsfull og fleksibel.

På jobb

Jeg tror at de på jobben vil beskrive meg som en engasjert og dedikert kollega som alltid ønsker å gi kundene mer enn det de forventer. Overfor egne kunder er jeg opptatt av å være godt forberedt, tilgjengelig og gi gode råd underveis i prosessen.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en omsorgsfull, målrettet og trygg person. En god fridag for meg betyr gjerne å stå tidlig opp og bruke tid sammen med familie og venner. Jeg er veldig glad i å gå fine toppturer, ellers liker jeg godt å spille padel.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, uten tvil.

Gi eller få?

Definitivt å gi

Fine dining eller pizza?

Fine dining

Erfaring og utdanning

2016-2017 Høgskolen i Sør-øst Norge

Bachelor i Eiendomsmegling

2013-2017 Høgskolen i Sør-øst Norge

Bachelor i Økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91702335

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 70 23 35
eller epost