Roar Nylund

Eiendomsmegler / Daglig leder

PrivatMegleren Syd

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2003 PrivatMegleren Syd

Eiendomsmegler / Daglig leder

1999-2003 Bergen/Sentrum

Megler

1997-1999 NHH Høyere avdeling

Stipendiat ved SOL

1991-1995 NHH

Siviløkonomstudiet

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det er viktig for meg å være sikker på at vi har oppnådd høyest mulig pris etter salg av en bolig eller eiendom. Det skal ikke være mulig å kjøpe bolig gjennom meg eller PrivatMegleren, for så å snu seg rundt og selge med gevinst.

Hva er det som gir deg energi?

Det gir meg stor glede i hverdagen å få lov å hjelpe andre mennesker videre i livet sitt. Det kan være fordi jeg hjelper noen med å finne et nytt hjem, for andre at de får fristilt kapitalen de har spart i eiendommen de vil selge.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Ettersom jeg har ansvar for flere barn på hjemmebane, er det aller viktigste for meg at barna har det bra i hverdagen, og samtidig lærer å bli selvstendige. I tillegg er jeg så heldig å få jobbe med en gjeng fantastisk fine mennesker. Om ikke hver dag på kontoret er en fest, så gir hverdagen på jobben mye energi og mange gode innspill for å bli enda litt bedre hver dag.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er nok en type som jobber spesielt bra under press. Kanskje kan man si best når det gjelder?

På jobb

Kollegaene mine vil nok beskrive meg som sindig og avbalansert. Jeg har også inntrykk av at jeg oppfattes som kunnskapsrik, med god fagkunnskap.

I forhold til mine kolleger er det viktig for meg å bli oppfattet som tilgjengelig, stødig og rettferdig. Overfor kundene er jeg opptatt av å skape tillit, noe som gjelder både kjøpere og selgere. Jeg ønsker å gi gode råd til begge parter.

Jeg opplever at kundene mine setter pris på at jeg er stødig og avbalansert, har god fagkunnskap og at jeg alltid er tilgjengelig for dem.

På fritiden

For venner og familie er jeg nok den som alltid holder på med noe, det blir lite stillesitting.

En optimal fridag er enten på tur med kone og barn på eller ved sjøen. Det kan også være en fullstendig avslappende sommerdag hjemme på terrassen.

Ellers har jeg alltid vært glad i trening, og som eiendomsmegler er jeg nok over snittet interessert i hus. Derfor tar hus og hage også mye av tiden min, og det å følge med på utviklingen i hvordan vi mennesker liker å bo.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Jeg liker uteliv, hagearbeid og ikke minst sol og varme.

Gi eller få?

Ja takk, begge deler. Men å gi er nok det som gir mest lykke.

Jeans eller dress/drakt?

Jeg hiver fort av meg dressen på fritiden, og da er det på med jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2003 PrivatMegleren Syd

Eiendomsmegler / Daglig leder

1999-2003 Bergen/Sentrum

Megler

1997-1999 NHH Høyere avdeling

Stipendiat ved SOL

1991-1995 NHH

Siviløkonomstudiet

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92806371

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 80 63 71
eller epost

Hva sies om meg?