Rikke Høien

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Première

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Première - Østensjø

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2015-2019 BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er fornøyde kunder gjennom hele prosessen fra A–Å. Kunden skal hele veien være forberedt på hva som er neste steg i prosessen, samtidig som de føler seg trygt ivaretatt av megler.

Hva er det som gir deg energi?

Trening og kvalitetstid med venner og familien, samt hektiske hverdager og fornøyde kunder er det som gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min lille familie og gode kollegaer er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er nøye, ryddig og blid

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en blid, effektiv og kunnskapsrik kollega. Det er viktig for meg at alle kundene sitter igjen med en følelse av at prosessen har vært eksemplarisk på alle punkter. Derfor stiller jeg godt forberedt og liker å alltid være et lite skritt foran. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kundene om at de setter pris på min tilgjengelighet, service, kunnskap og omtenksomhet.

På fritiden

Venner og familie beskrive meg som en blid, produktiv, organisert og trygg personn En god fridag starter med en treningsøkt, deretter liker jeg å slappe av med familien eller dra ut på ulike aktiviteter. Håndball har vært en stor del av livet mitt. Ellers bruker jeg mye energi på å prøve å være en god mor og samboer.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker sommer.

Gi eller få?

Liker best å gi.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Première - Østensjø

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2015-2019 BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Oh Shots
Taksator
Art Boligstyling
Main Boligstyling

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41201613

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 20 16 13
eller epost

Hva sies om meg?