Richard Kleppe

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Vikøyr & Brandt

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2015-2019 PU i Bjørnafjorden

Jeg har tidligere gått på helsefag, og har 4 års erfaring med å jobbe på Kuhnletunet i Bjørnafjorden. Her har jeg jobbet med psykisk utviklingshemmede i både turnus og fast dagtid.

2019-2022 Høgskulen på Vestlandet

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i mitt arbeid som megler er å sørge for at selger blir godt fulgt opp underveis i salgsprosessen, og at jeg har gitt de rådene som passer best for kunden. Det er viktig å ha god kjennskap til boligen slik at kjøper også føler seg trygg i prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å starte dagen med en treningsøkt før jobb. På jobb får jeg mye energi av å løse eventuelle problemer som dukker opp. I dette yrket er det ingenting som gir mer energi enn en budrunde som tar av.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min kjære samboer, kollegaer og venner er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har utpreget konkurranseinstinkt, og liker å finne løsninger på problemer andre ikke klarer å løse. Jeg er målbevisst og har vel det man kaller en sterk personlighet.

På jobb

Jeg tror at kunder og kollegaer vil beskrive meg som en ung, påskrudd megler som virkelig ønsker det beste for kundene mine. Jeg er opptatt av at vi skal jobbe som et team som støtter hverandre. Her hos oss bruker vi mye tid på å ta opp saker i fellesskap for å få flere synsvinkler. Overfor kundene mine er jeg spesielt opptatt av punktlighet, ærlighet og god oppfølging. Det er viktig for meg at kunder sitter igjen med følelsen av riktig meglervalg når de er ferdig med prosessen. Det skal legges ned skikkelig arbeid i forkant av utleggelse av eiendommen. Min x-faktor som eiendomsmegler er måten jeg følger opp kundene mine på, og at jeg skaper en trivelig visning. Her er fremgangsmåten utrolig viktig. Jeg legger stor vekt på å skaper en god relasjon på visning slik at jeg har en oversikt over behovene til den enkelte kunden. Dessuten er jeg ganske hard i forhandlinger. Egenskapene jeg tror kundene setter størst pris på ved meg er min gode oppfølging og gjennomføringskraft. Jeg holder det jeg lover - dersom jeg har sagt at jeg skal gjøre noe, så gjør jeg det.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som sta, omtenksom og at jeg har stor personlighet.

På fritiden bruker jeg mye tid på sport. Om jeg ser på eller spiller selv er jeg ikke nøye på, men det er sport som er min store hobby. Da snakker vi fotball, kampsport, F1, padel og til og med sjakk. Hvis jeg ikke har søndagsvisning, så går stort sett hele søndag til å se sport på tv-en.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, 10/10 ganger

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Pop.

Erfaring og utdanning

2015-2019 PU i Bjørnafjorden

Jeg har tidligere gått på helsefag, og har 4 års erfaring med å jobbe på Kuhnletunet i Bjørnafjorden. Her har jeg jobbet med psykisk utviklingshemmede i både turnus og fast dagtid.

2019-2022 Høgskulen på Vestlandet

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98803277

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 80 32 77
eller epost

Hva sies om meg?