Remy Brekke

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Nyeboliger Bergen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Vikebø og Jørgensen

Eiendomsmegler og Partner

2009-2014 PrivatMegleren Vikebø og Jørgensen

Oppdragsansvarlig

2008-2009 Notar Eiendom Bergen Sentrum

Megler/oppdragsansvarlig

2008-2012 Bi Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

2004-2007 Bi Bergen

Bachelor i markedskommunikasjon

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er målet om å oppnå en best mulig pris gjennom en sømløs salgsprosess. Som eiendomsmegler er jeg engasjert og sulten.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av en skreddersydd og optimal salgsprosess med et godt resultat. På fritiden får jeg energi av trening og friluftsliv.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De aller viktigste personene mine er mine to barn, gode venner, kollegaer og familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg vil si jeg er en person man kan stole på. Hvis jeg sier jeg skal gjøre noe, så blir det gjort. Har som regel et smil på lur, og er en effektiv og strukturert type.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en man kan stole på, og etter 17 år i bransjen har jeg mange gode råd og mye kunnskap å dele. Kundene tror jeg opplever meg som en megler som er tilgjengelig, grundig og som står på til jeg har oppnådd det resultatet vi ønsker. Jeg opptatt av tydelig og regelmessig kommunikasjon med kundene, i tillegg til at de skal oppleve profesjonalitet, tilgjengelighet og en skreddersydd salgsprosess.

På fritiden

Familie og venner vil nok beskrive meg som en som man kan stole på, og som en positiv kar med mye godt humør. Siden jeg bor ved sjøen, så vil en perfekt fridag for meg tilbringes i båten. Ellers er jeg glad i fjellturer og friluftsliv, sosialt samvær med venner og kollegaer, og så tar jeg gjerne en dag på stranden med venner og familie.

Q&A

Vinter eller sommer?

Helt klart sommer.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Vikebø og Jørgensen

Eiendomsmegler og Partner

2009-2014 PrivatMegleren Vikebø og Jørgensen

Oppdragsansvarlig

2008-2009 Notar Eiendom Bergen Sentrum

Megler/oppdragsansvarlig

2008-2012 Bi Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

2004-2007 Bi Bergen

Bachelor i markedskommunikasjon

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98686787

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 68 67 87
eller epost

Hva sies om meg?