Ragnhild M. Karlsen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start
En god start

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg anser det viktigste i arbeidet mitt som megler å ta vare på kundens verdier og forvalte formuen deres på best mulig måte. Jeg bruker erfaringen jeg har opparbeidet meg de siste 35 årene til deres fordel.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av jobben, og det er nok årsaken til at jeg har holdt ut. I tillegg har jeg et konkurranseinstinkt som driver meg fremover.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mannen og datteren min er de viktigste relasjonene mine, i tillegg til gode kollegaer som jeg jobber og deler arbeidshverdagen med.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er opptatt av mennesker og det å bygge gode relasjoner.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en erfaren, tilstedeværende, omtenksom, løsningsorientert og blid kollega. Jeg er opptatt av å bidra til at samarbeidet skal fungere i arbeidshverdagen, og jeg trives på jobb og med de jeg jobber sammen med. Overfor kundene er det absolutt viktigste for meg at de er fornøyd, og jeg bruker det som min målestokk på at jobben er vel gjennomført. Jeg får fine tilbakemeldinger fra kundene om at de opplever meg som en løsningsorientert eiendomsmegler som også er god i forhandlinger.

På fritiden

Jeg liker å ha mennesker rundt meg, og inviterer gjerne til hyggelig samvær. Det være seg mat og vin eller en hyggelig tur i skogen. En god fridag for meg er jeg hjemme på gården med en kaffe i drivhuset om våren og planlegger sommeren. Ellers liker jeg å holde på ute og driver også med pilates for kropp og sjel.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, helt klart.

Gi eller få?

Det er mye hyggeligere å gi enn å få.

Pop eller rock?

Rock fremfor Pop.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90741817

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 74 18 17
eller epost

Hva sies om meg?