Pia Eriksson Kofstad

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Grünerløkka

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2023 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus & økonomi.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er at kundene mine føler seg ivaretatt og at de føler at de er i trygge hender. Handelen skal gå så knirkefritt som mulig og vi skal ha en god relasjon gjennom hele prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Trening, jobb, mennesker og gode samtaler er prikken over i'en og gir meg masse energi.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er positiv, omgjengelig, tålmodig og fleksibel.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer opplever meg som en som alltid prøver å gjøre det beste ut av en situasjon, vi skal alltid finne løsninger sammen. I arbeidshverdagen er det viktigste for meg at mine kunder og kollegaer føler seg trygge med meg. Kundene skal være fornøyd, og de skal ikke føle noe er uoppgjort. Kundene mine skal alltid føle seg sett og hørt, og at boligsalgsprosessen har vært en spennende og morsom fase. God kommunikasjon er det viktigste for å oppnå gode resultater for mine kunder. Jeg passer på kundene mine, og vil alltid gjøre det jeg kan for at de føler seg ivaretatt og at prosessen ikke skal være stressende.

På fritiden

Mine venner og familie vil nok beskrive meg som en empatisk og reflektert person. Det er viktig for meg at mine venner og familie føler at jeg er en trygghet i livet deres, og at jeg alltid vil passe på dem. Den optimale fridagen inneholder fyr i peisen, bikkja på fanget og en god bok.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Film eller dokumentar?

Film.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Grünerløkka

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2023 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus & økonomi.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99290382

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 29 03 82
eller epost

Hva sies om meg?