Petter Løsåmoen

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

PrivatMegleren Première

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Première

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

2003-2006 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å megle frem gode verdier for kundene, og at de opplever meg som pålitelig og trygg gjennom hele boligsalget.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av høyt tempo i hverdagen, fornøyde kunder og tid med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien er min viktigste relasjon.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg tror det som beskriver meg best er at jeg er erfaren og pålitelig.

På jobb

Kollegaer beskriver meg som ryddig, pålitelig og pliktoppfyllende.

Jeg er opptatt av å tilpasse meg kundens fart i prosessen slik at salget ikke sliter dem ut.

Jeg jobber alltid for en best mulig pris og et ryddig salg. Det skal ikke være tilfeldigheter underveis i prosessen, og jeg holder alltid det jeg lover.

På fritiden

Jeg får høre at jeg er en sosial venn som alltid stiller opp.

Den optimale fridagen er en lørdag med familien, enten på tur ut i skogen eller i byen.

Jeg spiller en god del padel-tennis, og står på ski så ofte som mulig.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Skiferie for meg.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Pop eller rock?

Begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Première

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

2003-2006 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93059663

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 05 96 63
eller epost

Hva sies om meg?