Peter Hørte Lunde

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmeglerfullmektig Årets nykommer 2023

2020-2022 PrivatMegleren Aksept

Meglerassistent

2019-2020 Eiendomsmegleren Krogsveen

Meglerassistent

2019-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

2017-2019 Forsvaret

Befal

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som forvalter av ditt livs investering er mitt viktigste arbeid som megler å levere ypperste kvalitet i alle ledd. Gjennom en profesjonell prosess skal du skal sitte igjen med best mulig pris for boligen, og et ønske om å bruke meg igjen ved neste anledning.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg elsker jobben min og får masse energi av menneskene rundt meg. Trening er også en viktig kilde til energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Alle rundt meg, som samboer, familie, venner og kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har en genuin interesse for megleryrket, jeg har høy arbeidsmoral, er pålitelig og energisk.

På jobb

Kollegaer og kunder ville nok beskrevet meg som en engasjert, tilgjengelig og tillitsfull person. På kontoret er det mange dyktige meglere som er opptatt av å bidra til suksess og gode resultater for alle. Lagfølelsen er viktig for meg ettersom det bidrar til at vi bygger hverandre opp. Overfor kundene er jeg opptatt av å alltid gjøre det lille ekstra, slik at vi unngår etterpåklokskap. Målet er å oppnå best mulig resultat gjennom nøye planlegging, oppfølging og innsats gjennom hele prosessen.

På fritiden

Enkelt forklart så vil nok venner og familie beskrive meg som en aktiv humørspreder.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Ja takk, begge deler.

Gi eller få?

Gi, men jeg kan også sette pris på en overraskelse i blant.

Jeans eller dress/drakt?

Jeg synes dress er overraskende komfortabelt.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmeglerfullmektig Årets nykommer 2023

2020-2022 PrivatMegleren Aksept

Meglerassistent

2019-2020 Eiendomsmegleren Krogsveen

Meglerassistent

2019-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

2017-2019 Forsvaret

Befal

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

45693038

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 45 69 30 38
eller epost

Hva sies om meg?