Patrick Bohlin

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Eiendomsmeglerfullmektig

2021-2022 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Medhjelper

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det kundene som er aller viktigst. Det er også viktig å legge en god plan for hva som skal gjennomføres, og ha gode realistiske delmål underveis for å oppnå de beste resultatene til slutt.

Hva er det som gir deg energi?

Det som driver meg er gode resultater, etter godt gjennomtenkt planlegging.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er god til å kommunisere tydelig og effektivt. Dette er viktig for å presentere produkter eller tjenester på en overbevisende måte, og svare på potensielle kunders spørsmål.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en rolig og strukturert megler som også er detaljfokusert og nøyaktig.

For meg er det svært viktig med et godt samarbeid med mine kollegaer. Det oppnår vi med åpenhet og lojalitet, samt å være tilgjengelig for hverandre i arbeidshverdagen.

Overfor kundene legger jeg også stor vekt på det å være tilgjengelig, behjelpelig og informativ.

En kombinasjon av kompetanse og stå-på-vilje sørger for at jeg oppnår resultatene jeg ønsker meg uten å være avhengig av flaks.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som trofast, lojal, spontan og som en person som alltid stiller opp.

På fritiden bruker jeg veldig mye tid på å holde meg i form, enten det er på topptur, treningssenter eller det sosiale med venner og familie.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Et vanskelig valg, men heller mot badeferie.

Gi eller få?

Ja takk, begge deler.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans på fritiden, og dress på jobb.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Eiendomsmeglerfullmektig

2021-2022 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Medhjelper

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: Per Bendiksen, PB foto
Stylist: Styling Habitats
Takstmann: Aleksander Vågen, LV Takst

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

40212775

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 40 21 27 75
eller epost

Hva sies om meg?