Pål Thomas Trøseid

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Lillehammer

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2005-2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler

2005-2023 Gjøvik/ Trondheim/Oslo

HIL - Pedagogikk BI - Markedskommunikasjon BI - Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktig med et genuint engasjement for hvert prosjekt og for hver eneste kunde. Jeg har lang og god erfaring med brukt- og fritidsboligsalg, samt salg av nye boliger og prosjekter.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å utgjøre en forskjell og bidra til positiv utvikling for kundene mine. En aktiv hverdag med gode relasjoner og en energifylt familie på den ene siden, stillheten i fjellet med fuglehunder på den andre.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Den nærmeste familien min, venner, kollegaer og ikke minst alle de ulike kundene er de som er viktige for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en positiv, kreativ og tålmodig megler som alltid ønsker å få til det lille ekstra for kundene.

På jobb

De på jobben beskriver meg som en positiv, tålmodig, engasjert og tilgjengelig kollega. Jeg er opptatt av å være en lojal og positiv kollega som lytter, inspirerer og bidrar til utvikling. Overfor kundene jobber jeg målbevisst for å skape det lille ekstra hver gang. Det kan handle om ting som skreddersøm, salgsresultat, opplevelse, bilder eller leveranse. Jeg opplever at kundene mine setter pris på mitt gode humør og sterke engasjement.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som positiv, engasjert, lojal og omsorgsfull. En optimal fridag for meg starter med en treningsøkt med familien, og en påfølgende tur med hundene til høyfjellet med noe godt i sekken. På fritiden liker jeg å være med de to fuglehundene mine, være trener i skiskyting og dele gode matopplevelser med mine nærmeste.

Q&A

By eller bygd?

Bygd.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining for meg er en bålstekt fjellørret med Rørosrømme.

Erfaring og utdanning

2005-2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler

2005-2023 Gjøvik/ Trondheim/Oslo

HIL - Pedagogikk BI - Markedskommunikasjon BI - Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95157082

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 15 70 82
eller epost

Hva sies om meg?