Pål Arild Olsen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Primera

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2015-2023 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Faglig tyngde, et brennende ønske om å optimalisere boligsalget for kundene mine og skape gode relasjoner er det som er viktigst for meg.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom trening, å være med venner og familie og turer i marka både sommer og vinter. Jeg bor like ved markagrensa, så "dørstokkmila" er heldigvis ikke lang.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min kjære samboer, min familie og mine venner er de som er viktigst for meg. Som eiendomsmegler er kundeforholdene mine også svært viktige for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en analytisk, serviceminded og avslappet person.

På jobb

Jeg håper og tror at mine kollegaer vil beskrive meg som en hyggelig, informativ, ærlig og morsom type. Jeg er opptatt av psykologien mellom mennesker, spesielt i forhandlinger. Derfor holder jeg meg oppdatert på faglitteratur innenfor dette området og bruker det jeg lærer aktivt. At kundene mine kommer tilbake og bruker meg om igjen, er kanskje det viktigste tegnet på at jeg lykkes i jobben. Det er viktig for meg å være en ressurs for dem rundt meg, enten det er kunder eller kollegaer. Jeg liker å være en du kan ha det gøy sammen med – en god latter er aldri feil.

På fritiden

Hvis jeg skulle beskrevet en drømmedag hadde den startet med en lat frokost i sola, etterfulgt av et bad i ferskvann. Deretter hadde det blitt en deilig meksikansk-inspirert lunsj og en morsom og sosial utendørsaktivitet som kubb, badminton, padel, eller noe lignende. Senere på dagen ville jeg deltatt i en pokerturnering og avsluttet kvelden på en pub med gode venner. Jeg er et aktivt konkurransemenneske som liker ski- og snowboardkjøring, og jeg trener på SATS. Kvalitetstid med kjæresten og familien står også høyt.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er best

Film eller dokumentar?

Foretrekker dokumentarer

Pop eller rock?

Rock

Erfaring og utdanning

2015-2023 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: OhShots

Stylist

Main Boligstyling

Annet

Robert Wilhelmsen (Takstmann)

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48118585

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 11 85 85
eller epost

Hva sies om meg?