Øyvind Thorberg Simonsen

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Brustad & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Brustad & Partnere

Eiendomsmegler/Partner

Fra 2017 PrivatMegleren Nyeboliger Jessheim

Eiendomsmegler/Partner

2016-2018 Universitetet Rena

Bachelor Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er høy gjennomføringsevne, og kvalitet på leveransen gjennom hele prosessen. Jeg trigges av nye utfordringer og liker å bli pushet for å bli den beste versjonen av meg selv.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får god energi av trening, tilbringe tid med venner og kollegaer, oppnå gode resultater og koselige middager med venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er energisk, fremoverlent, tillitsfull og alltid åpen for nye utfordringer.

På jobb

Av kollegaer blir jeg beskrevet som energisk, målrettet, morsom, støttende og god på å “samle” kontoret.

Det som er viktig for meg er at vi jobber mot et felles mål og de resultatene vi oppnår som et lag.

Jeg liker å være tett på oppfølgingen av alle parter i prosessen, og at kunden får en såpass god opplevelse at de blir mine ambassadører etterpå.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som sporty, morsom, hyggelig, rastløs, lett å prate med og eventyrlysten.

Jeg er veldig glad i å stå på ski. Jeg elsker å trene, og holde meg i god form.

Trening gir meg mye overskudd til å prestere i jobben min. Ellers er jeg glad i festivaler og konserter sommerstid. Jeg liker toppturer og komme meg ut i skog og mark, til beins eller på sykkel.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Brustad & Partnere

Eiendomsmegler/Partner

Fra 2017 PrivatMegleren Nyeboliger Jessheim

Eiendomsmegler/Partner

2016-2018 Universitetet Rena

Bachelor Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Fotograf: Lasse - Selvstendig fotograf.
Redigerer bildene sine selv for å få gode bilder.

Styling: Maria Gran Andersen

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95129631

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 12 96 31
eller epost

Hva sies om meg?