Øyvind Olsen Rydland

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Åsane

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Åsane

Eiendomsmegler

2017-2022 Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å sørge for at kundene oppnår best mulig pris i sitt marked, samtidig som de skal føle seg trygge gjennom hele prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å oppnå gode resultater, hjelpe andre og være sammen med hyggelige mennesker.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er mine viktigste relasjoner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en motivert, tillitsfull og profesjonell megler. Jeg er også initiativrik, og liker å konkurrere.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en dedikert, konkurranselysten, empatisk og tillitsvekkende kar. Jeg legger opp til et tett samarbeid med kundene mine. Det er viktig for meg at de er trygge gjennom hele prosessen og sitter igjen med en god følelse etter at boligen er solgt, slik at de gjerne anbefaler meg til venner og kjente, eller bruker meg igjen ved en senere anledning.

På fritiden

Jeg foretrekker å tilbringe fritiden min på fjellet eller sjøen, og så trener jeg en del. Jeg er veldig glad i gode lunsjer med de rette menneskene, ellers går det veldig mye tid til fotball – enten ved å spille selv eller se på.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker sommer.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Åsane

Eiendomsmegler

2017-2022 Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

De samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg skaper store verdier for kundene mine. For eksempel får alle kundene mine stylist på besøk før fotografering. Tilbakemeldingene jeg får fra kundene mine er at de setter stor pris på denne gjennomgangen. Jeg stiller like strenge krav til mine samarbeidspartnere som mine kunder gjør til meg. Vi jobber på tvers av den enkeltes spesialkompetanse og skaper dermed en synergi som gjør at det går en rød tråd gjennom hele leveransen.
Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41648121

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 64 81 21
eller epost

Hva sies om meg?