Ørjan Lundal

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Vest

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren

Eiendomsmegler

2013-2019 Proaktiv

Eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig

2009-2013 Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler skal jeg skape verdi for kundene, uavhengig av hvordan markedet er. Riktig eiendom til de rette kjøperne øker livskvaliteten, både for en selv og hele familien. Ved å optimalisere salgsprosessen er målet å ikke bare finne den rette interessenten, men de rette, slik at vi kan være sikker på at vi har oppnådd den best mulige prisen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg er veldig glad i å gå i fjellet, enten i byfjellene på kveldstid etter jobb, eller på toppturer i Bergsdalen hvor jeg har hytte. Jeg får også mye energi av glade mennesker og fornøyde kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min samboer og våre to barn, øvrig familie som foreldre og søsken, samt venner og kolleger. I arbeidslivet er de viktigste relasjonene mine kollegaer på kontoret og samarbeidspartnere som stylist, takstmann, fotograf og vaskebyrå.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en engasjert, påskrudd, analytisk, blid og imøtekommende person. Etter 14 år som eiendomsmegler har jeg også fått god erfaring.

På jobb

De på jobben tror jeg ville beskrive meg som en blid, engasjert og kunnskapsrik kollega. De er viktige sparringspartnere i en arbeidshverdag der vi er opptatt av å hjelpe hverandre og ha god takhøyde. Overfor kundene er det viktig at vi blir enige om en kjøreplan så tidlig som mulig i prosessen. Samtidig må man være fleksibel for eventuelle justeringer underveis. Jeg legger en plan for hvem jeg ønsker å få på visning og tilpasser markedsføringen mot dem. Jeg opplever at kundene verdsetter mine forhandlingsegenskaper, mitt engasjement og at jeg alltid er løsningsorientert.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som snill, engasjert og sta. En optimal fridag for meg begynner med at familien er samlet til frokost før vi gjør noen kjekke aktiviteter utendøre, for eksempel en tur til Fløien og klatreparken eller lignende. På kvelden er det kjekt å runde av med god mat og noen glass vin etter at ungene er i seng. Jeg er generelt veldig glad i turer på fjellet, og på vinterstid blir det randonee. Ellers prøver jeg å få spilt innefotball en gang i uken på vår- og høstsesongen.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Film eller dokumentar?

Ja takk, begge deler.

Jeans eller dress/drakt?

Foretrekker jeans siden vi går veldig mye i dress på jobb.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren

Eiendomsmegler

2013-2019 Proaktiv

Eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig

2009-2013 Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93028200

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 02 82 00
eller epost

Hva sies om meg?