Ole Kristian Braaten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2009 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

2007-2009 Oslo sentrum

Faglig og daglig leder / eiendomsmegler

2004-2007 Torshov

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Viktigst for meg er å være den best mulige representanten for en boligselger. Det innebærer å kunne så mye som mulig om boligene jeg får i oppdrag å selge, og tilrettelegge for en best mulig og målrettet presentasjon.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi gjennom trening, familien min, god mat og vin, å være med gode kollegaer og venner og selvfølgelig fornøyde kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste er min kone og våre to barn. I tillegg er venner også veldig viktige for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er kunnskapsrik, engasjert og grundig.

På jobb

På jobb er jeg opptatt av å være en god støttespiller og hjelpe de nye meglerne. Jeg ønsker å være en god kollega og sørge for høy kompetanse blant de jeg jobber sammen med. Jeg legger mye i hvert enkelt oppdrag, og har tett kontakt med kunden og gir gode råd under hele salgsprosessen. Jeg prøver alltid å finne det unike ved hver enkelt bolig og å fremheve dette på en korrekt måte, uten å overselge. I tillegg er jeg opptatt av å gi kunden de riktige rådene slik at de er sikre på at de sitter igjen med den beste markedsprisen.

På fritiden

En god fridag for meg starter med en god frokost sammen med familien, etterfulgt av en rask treningsøkt før lek med barna. En lang lunch med et glass vin i sola før noen timer med matlaging.

Jeg er glad i å stå på slalåm og å gå på ski med familien. Vi har en leilighet på Norefjell så mange ferier og helger i vinterhalvåret tilbringes der. Det går fint å kombinere med visninger på søndager ettersom det er i underkant av to timer til Oslo.

Q&A

By eller bygd?

Trives i byen.

Film eller dokumentar?

Film er best.

Pop eller rock?

Rock.

Erfaring og utdanning

Fra 2009 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

2007-2009 Oslo sentrum

Faglig og daglig leder / eiendomsmegler

2004-2007 Torshov

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Gjennom mange års erfaring som megler har jeg knyttet til meg samarbeidspartnere som jeg vet leverer den kvaliteten jeg krever.

Foto: Zovenfra ved Tom Erik
Styling: Creativ living og Main Boligstyling
Takstmann: Finn Halvor Bjørntvedt

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97160705

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 16 07 05
eller epost

Hva sies om meg?