Ole Eirik Thunshelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Renommé

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2004-2024 Oslo

Startet min karriere med visninger mens jeg gikk på BI på eiendomsmeglerstudiet tidlig 2000-tallet. Fra 2005 har jeg jobbet fulltid med eiendomsmegling i Oslo-regionen. Fra 2014 har jeg også solgt boliger i Hole og på Ringerike.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg i rollen som megler er å gjøre alt med integritet og størst mulig innsats, energi og pågangsmot. Etter å ha jobbet i Kavaleriet i forsvaret i 7 år, går jeg alltid inn med full kraft på mine oppdrag. Jeg har verdens beste jobb, der jeg er så heldig å få lov til å hjelpe andre med å oppfylle boligdrømmen flere ganger i uka.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg blir veldig motivert av gode salgsresultater og ikke minst gode kollegaer i et herlig arbeidsmiljø. Jeg dessuten får masse energi av å drive med friluftsliv, lange turer med motorsykkel og kvalitetstid med gode venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kjernefamilien og gode venner som er der gjennom store omveltninger i livet, og som jeg kan dele oppturer og nedturer med, er de viktigste relasjonene for meg nå.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Som person er jeg hardtarbeidende og meget engasjert på jobb. På fritiden er jeg god til å lytte og ta de gode samtalene over en kaffekopp eller ved et bål.

På jobb

Kollegaer og kunder beskriver meg som engasjert, dedikert og ydmyk. Jeg er opptatt av å levere en god og ryddig prosess, slik at man ikke føler i ettertid at det er noe som burde blitt gjort annerledes. Som megler er jeg dedikert, tilgjengelig og har en god dose pågangsmot. Positiv energi på befaring og visning gir positive selgere og budgivere/kjøpere. Jeg har god erfaring med å oppmuntre kunder til å gi det lille ekstra for å få akkurat denne boligen. Det å få følge en kunde – enten personen er på jakt etter en ny bolig eller skal selge – er en helt unik reise. Det å få lov til å komme så tett innpå kunden og jobbe med dem over tid er stor glede for meg. Min x-faktor er at jeg går all in og aldri gir opp. Det finnes en kjøper for de aller fleste boliger. Noen ganger finner vi dem med en gang, og andre ganger må vi virkelig brette opp ermene for å komme i mål. Kundene mine setter stor pris på engasjement og at kunde og megler jobber sammen som et godt team fram til mål. Mange av mine kunder har blitt en del av min vennekrets i etterkant av salg.

På fritiden

Jeg er glad i å være ute i naturen, og drar gjerne på fot-, kano eller båttur på sommeren og trugeturer på vinterhalvåret. Kan jeg kombinere motorsykkeltur med friluftsovernattinger er livet komplett. En perfekt helgetur for meg starter gjerne på en fredagskveld med tung pakning og en gåtur. Det er i oppoverbakke og stigninger man kjenner på at man lever! Gjerne til et sted der det ikke ferdes folk, slik at jeg kan nyte stillheten. På kvelden er det herlig med bålkos og gode samtaler. Jeg mener at kombinasjonen av friluftsliv og salg av fritidseiendom er en optimal løsning. Jeg tar gjerne turen opp på en fjelltopp før jeg gjennomfører visning på fritidseiendommen – det er aldri feil å bli enda bedre kjent i området en selger eiendom i.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg synes begge deler har sin sjarm. Med tanke på friluftsliv er det ingenting som slår en sen høstkveld med vakre farger på trærne i skogen og med bålkos. Snøen og turer i det fri er jeg veldig glad i, og om sommeren nyter jeg bading og båtturer.

Film eller dokumentar?

En spennende thriller eller actionfilm slår aldri feil på en fredagskveld.

Fine dining eller pizza?

Pizza er alltid en vinner!

Erfaring og utdanning

2004-2024 Oslo

Startet min karriere med visninger mens jeg gikk på BI på eiendomsmeglerstudiet tidlig 2000-tallet. Fra 2005 har jeg jobbet fulltid med eiendomsmegling i Oslo-regionen. Fra 2014 har jeg også solgt boliger i Hole og på Ringerike.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90769275

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 76 92 75
eller epost

Hva sies om meg?