Ole Christian Arntsen

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Sarpsborg

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2010-2024 Sarpsborg

PrivatMegleren

2003-2010 Sarpsborg

Garanti Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det aller viktigste for meg er å skape god tillit til kundene mine.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av gode kundesamtaler. Ellers er frisk luft, enten på fjellet eller i skogen, også en god kilde til energi for meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien er de som er aller viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg tror det må være at jeg er en positiv og tillitsskapende person.

På jobb

Mine kollegaer vil nok beskrive meg som en rolig, men engasjert kar som er til å stole på. Jeg mener at gode kollegaer er alfa og omega for å lykkes. På jobb skal vi ha god takhøyde, men også respektere hverandre. Jeg tror min X-faktor som eiendomsmegler er svært god kundeoppfølging. Ellers mener jeg det er viktig å ha en god plan for gjennomføringen av salgsprosessen, og da er timing og oppfølging nøkkelord.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en stødig og trygg type. En skikkelig god fridag for meg tilbringes helst på hytta en dag da det er masse snø. Jeg er veldig glad i å være ute i skog og mark, til fots eller på ski. Men jeg koser meg også gjerne på en god restaurant ved Middelhavet.

Q&A

Vinter eller sommer?

Vinter er best.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

2010-2024 Sarpsborg

PrivatMegleren

2003-2010 Sarpsborg

Garanti Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91770256

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 77 02 56
eller epost

Hva sies om meg?