Olav Fretland

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2014-2019 Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF. Her var jeg nr. 2 i hele Norge i kåringen av megleren med mest fornøyde kunder.

2012-2015 Handelshøyskolen BI i Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste jeg gjør i mitt arbeid som megler er å lede både selger og kjøper gjennom prosessen på en trygg og god måte. For å gjøre dette stiller jeg alltid godt forberedt til møter og visninger, samt at jeg gir realistiske og riktige tilbakemeldinger til alle parter. Før jeg begynte å jobbe som megler sa jeg til meg selv: "Jeg skal være den megleren jeg ville hatt noe med å gjøre selv". Dette er noe jeg kan stå for den dag i dag.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg er veldig glad i aktivitet og får overskudd av trening, både i naturen og i treningsstudioet. Når det er sagt, er det som gir meg det aller største "kicket" og energi i hverdagen, en skikkelig god budrunde.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg er veldig opptatt av fornøyde kunder og det at jeg kan ha en god relasjon med både kjøpere og selgere i etterkant av prosessen. På hjemmebane er naturligvis min forlovede og nær familie de viktigste.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en utadvendt, engasjert og kunnskapsrik person.

På jobb

Mine kunder opplever nok meg som en engasjert og erfaren megler som er oppriktig opptatt av å oppnå best mulig resultater. Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en kunnskapsrik og engasjert kollega. Jeg setter stor pris på den enorme kompetansen som er på kontoret vårt. Det er alltid en dyktig kollega å sparre med, og det er selvsagt helt avgjørende at man trives sammen, noe vi i aller høyeste grad gjør her i Privatmegleren. Min X-faktor som megler er nok min evne til å tenke utenfor boksen og bruke erfaringen min til å oppnå det beste resultatet. Jeg opplever at kundene mine verdsetter engasjementet mitt for megling, samt tryggheten jeg tilfører prosessen.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en sosial, engasjert og varm kar. For meg starter en optimalt fridag helst med en kopp kaffe etterfulgt av en tur på Ulriken. Etter turen liker jeg veldig godt å dra på Cafe Ambrosia på Wergeland. Senere på dagen vil jeg invitere noen nære venner eller familie hjem til oss på en bedre middag og et glass vin. Vi avslutter kvelden med brettspill og lignende.

Q&A

Vinter eller sommer?

Det er ikke mye som slår sommer i Bergen.

Gi eller få?

Gi. Få ting gjør meg mer lykkelig enn å gi til dem rundt meg.

Pop eller rock?

Rock. Jeg har selv spilt gitar i 10 år og setter pris på god musikk.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2014-2019 Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF. Her var jeg nr. 2 i hele Norge i kåringen av megleren med mest fornøyde kunder.

2012-2015 Handelshøyskolen BI i Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92208844

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 20 88 44
eller epost

Hva sies om meg?