Odd Martin Heltorp

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Infinita

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Infinita

Eiendomsmegler.

2018-2021 BI Handelshøyskole

Bachelor i jus, økonomi og eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg er en meget motivert megler som alltid setter kundeservice i fokus. Mitt mål er å gi mine kunder en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Det er veldig viktig at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening, venner, familie og kollegaer, fotball og konkurranser.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min og vennene mine er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en tålmodig person som fokuserer på detaljer, og som stort sett alltid er i godt humør.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en glad, fokusert, tilgjengelig og profesjonell kollega. På jobb er jeg opptatt av at vi har en god kjemi og prestasjonsfokus slik at vi både kan presse og hjelpe hverandre til å hele tiden forbedre oss. Det er også viktig for meg at det er et godt miljø hvor man kan trives hver dag. Overfor kundene ønsker jeg at leveransen skal være så profesjonell og detaljert som mulig. Det er også viktig at kunden føler at vi har et godt samarbeid gjennom hele prosessen.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som en positiv og glad person. Det er alltid viktig for meg at de rundt meg har det bra. En optimal fridag for meg er en dag jeg bare kan slappe av med fotball på TV-en hele dagen. Ellers vil det være en dag med venner og familie. På fritiden liker jeg å spille padel, og fotball. Det hender også at jeg tar meg en løpetur.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Film eller dokumentar?

Film.

Fine dining eller pizza?

Pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Infinita

Eiendomsmegler.

2018-2021 BI Handelshøyskole

Bachelor i jus, økonomi og eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto, Marika, Marika foto
Takstmann, Joachim Kirkerud

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97589844

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 58 98 44
eller epost

Hva sies om meg?