Oda Moen Sandbraaten

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2020-2023 Aktiv Eiendomsmegling

Gabrielsen & Partners AS

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler er jeg opptatt av at kundene skal føle seg ivaretatt og prioritert. Det skal være trygt å avhende eiendom gjennom meg – og oss. Da er det viktig å ha faglig tyngde og være tilgjengelig for kunden.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av kvalitetstid sammen med mine nærmeste, uten at det nødvendigvis må skje så veldig mye. Som barn lærte jeg «kunsten å kope» av min far, og jeg har siden den gang levd etter dette konseptet. Batteriene mine lades ekstremt hurtig på tur med voffsen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste er min nærmeste familie, den lille gjengen jeg tilbringer hver eneste dag med og de fine venninnene mine. Sammen utgjør de trygghetsnettet mitt.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg kan beskrives som omsorgsfull og leken med en høy arbeidsmoral. Jeg er definitivt en tilrettelegger i alt jeg gjør og ønsker at alle rundt meg skal komme til «dekket bord».

På jobb

På jobb er jeg arbeidsom og dedikert. Min omsorgsfulle natur reflekteres i måten jeg samarbeider med kollegaene mine og min evne til å sette inn et ekstra gir når det trengs. Jeg kaster meg ut i arbeidsoppgavene med et smil og med glimt i øyet.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en omsorgsfull og varm person. Jeg er en stor tilhenger av kvalitetstid, og det hører ikke sjeldenheten til at jeg befinner meg under et pledd i sofakroken med yndlingsserien på. Aller best er det når jeg er omringet av de jeg er glad i, både to- og firbeinte. Likevel er jeg alltid klar for litt moro, og da engasjerer jeg meg med barnlig glede.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er et vintermenneske. Det er lite som slår hytta på Tuddal med fyr i peisen, noe godt i glasset og store snøfonner på utsiden.

Gi eller få?

Gi, definitivt.

Fine dining eller pizza?

Enkelt - hjemmelaget pizza i sofakroken med gjengen min.

Erfaring og utdanning

2020-2023 Aktiv Eiendomsmegling

Gabrielsen & Partners AS

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47615383

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 61 53 83
eller epost

Hva sies om meg?