Nina Fjellheim

Partner / Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Allé

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Panorama

Salgsleder/Partner/Eiendomsmegler MNEF

2007-2019 DnB Eiendom avd. Nordstrand

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

2003-2006 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg har omsorg for kundene i prosessen, med tanke på livssituasjonen og flytting. Det er viktig å tilpasse salgsprosessen ut fra deres situasjon, slik at den oppleves på best mulig måte.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av sol og trening.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er viktige for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg blir lett engasjert i det jeg holder på med.

På jobb

Jeg tror kollegaer og kunder ser på meg som energisk og positiv. I forhold til kollegaene mine og på jobb er samhold og teambuilding viktige faktorer for meg. Overfor kunder sørger jeg for å innfri det jeg lover og å følge dem opp - jeg gir meg ikke før jeg er 100% sikker på at jeg har gjort alt jeg kan. For å oppnå de beste resultatene og kundetilfredshet, er jeg påpasselig med presentasjonen og oppfølgingen. Jeg tror kundene mine setter pris på at jeg er engasjert og profesjonell.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som energisk, engasjert og blid. På en optimal fridag er det sol og fint vær, jeg trener og er ute med hundene.

Jeg er veldig aktiv og glad i å være ute og på fritiden engasjerer jeg meg i de lokale sportsforeningene, i turn, fotball osv.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, siden jeg er et juni-barn.

Gi eller få?

Gi.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Panorama

Salgsleder/Partner/Eiendomsmegler MNEF

2007-2019 DnB Eiendom avd. Nordstrand

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

2003-2006 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Anne Andersen: https://www.anneandersen.no/
Alejandro Villanueva: https://villanueva.no/
Veronika Moen: https://veronikamoen.no/

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41000398

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 00 03 98
eller epost

Hva sies om meg?