Nils Trongaard

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Gamle Oslo

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2014-2018 IHUS Eiendomsmegling

Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

2014-2016 BI Norwegian Business School

Bachelor i Eiendomsmegling

2010-2013 BI Norwegian Business School

Bachelor i Økonomi og Administrasjon

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg som megler er det viktigste å by på god tilgjengelighet, engasjement og oppfølging fra start til slutt gjennom hele salgsprosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Gode salg og prestasjoner gir meg energi. Positivitet fra andre påvirker meg også i riktig retning.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg er en svært tillitsfull person som jeg tror er lett å like.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en svært tillitsfull person som er lett å like.

På jobb

Mine kollegaer ser nok på meg som en strukturert og hyggelig kar med høy arbeidskapasitet og motivasjon til å alltid bli enda litt bedre, selv med mange års erfaring i bransjen. Overfor kundene er det absolutt viktigste for meg at de får det jeg har lovet. Uansett utfall på salgspris skal de føle at jeg som megler har gjort alt jeg kunne for å både oppnå en best mulig pris, men også at de opplevde salgsprosessen så behagelig som overhodet mulig.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en omtenksom person som er til å stole på. En optimal fridag for meg er å kunne få helt tankefri fra en hektisk arbeidshverdag som megler, gjerne i form av en aktivitetsdag sammen med familien.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Jeg trives godt i varmen.

Hus eller leilighet?

Med familie på 4 er det hus som gjelder.

Fine dining eller pizza?

Fine dining. Elsker å smake på ny og spennende mat.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2014-2018 IHUS Eiendomsmegling

Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

2014-2016 BI Norwegian Business School

Bachelor i Eiendomsmegling

2010-2013 BI Norwegian Business School

Bachelor i Økonomi og Administrasjon

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48042337

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 04 23 37
eller epost

Hva sies om meg?