Nicoline Borg Halden

Partner / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Partner / Eiendomsmegler

2014-2017 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å alltid være tilgjengelig og finne gode løsninger. Jeg ønsker å overgå kundens forventninger til meg, og det er nok derfor jeg vant PrivatMeglerens pris i 2022 - Årets megler Kundetilfredshet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å bruke tid sammen med mennesker jeg er glad i, både familie og venner, samt alle kundene mine som har vist meg tillit.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min er de som er aller viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en tillitsfull, lojal og positiv person med masse energi.

På jobb

Jeg tror de på jobben ser på meg som en engasjert og sprudlende dame som har empati for alle rundt meg. Jeg er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø, og det er viktig for meg at mine kollegaer har det fint, og at vi har det gøy sammen. Med tanke på kundene etterstreber jeg alltid å levere 100%. Som megler er jeg ekstra involvert og veiledende i prosessen. Målet er å oppnå gode resultater slik at kundene blir fornøyde, som igjen kan føre til at de anbefaler meg videre til familie, venner og kollegaer. Jeg tror at min X-faktor som eiendomsmegler er at jeg tilbyr skreddersøm i alle ledd, at jeg er faglig sterk og har et stort engasjement som kommer kundene til gode.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en omtenksom og snill person som det er morsomt å være rundt. Jeg er alltid klar for nye eventyr og går "all in" i alt jeg gjør. Jeg er en typisk vinnerskalle som er glad i alt av idrett som tennis, padel, golf, slalåm og langrenn.

Q&A

Vinter eller sommer?

Alle årstider har sin sjarm, men jeg er nok et sommermenneske.

Gi eller få?

Jeg får større glede av å gi til andre enn å få.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Partner / Eiendomsmegler

2014-2017 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99397950

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 39 79 50
eller epost

Hva sies om meg?