Nicolai Sundbye

Partner / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler / Partner

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å hele tiden levere kvalitet. Jeg mener det er summen av alle de små tingene som til syvende og sist avgjør resultatet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å oppnå resultater. Det har alltid vært motiverende for meg å se at all den jobben jeg legger ned har stor betydning.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er samboeren min, familie og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har mange fellestrekk på jobb og privat. Jeg håper og tror at bekjente vil beskrive meg som både sosial, morsom og trivelig.

På jobb

På kontoret er jeg en blid og imøtekommende person, men jeg har lett for å fokusere mest på arbeidet. Kundene mine vil nok først og fremst oppleve meg som grundig.

Jeg er opptatt av kvalitet i alle ledd og å levere det jeg har lovet. På den måten oppnår jeg best pris på en trygg og effektiv måte. Jeg tror kundene setter pris på at jeg er profesjonell, tilgjengelig, imøtekommende og en god rådgiver og forhandler.

Jeg har alltid vært opptatt av fornøyde kunder - det er det som driver meg.

Jeg mener min beste egenskap er tryggheten jeg bringer til bordet. I en så spennende prosess som boligsalg mener jeg det er en avgjørende egenskap.

Punktlighet, trygghet og tilgjengelighet.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som morsom, sosial, snill og hjelpsom.

En optimal fridag for meg er en solskinnsdag der jeg tar med fiskestangen på båttur, etterfulgt av et bedre måltid med mine nærmeste.

Ellers trives jeg godt på kjøkkenet, og jeg liker å være aktiv, sosial og reise.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer - uten tvil!

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Jeg setter pris på et bedre måltid, men lite slår en god pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler / Partner

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Velger du meg som din megler, velger du også mine samarbeidspartnere. Her har jeg grundig plukket ut de jeg mener er best, slik at du som kunde får det beste sluttproduktet.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48245052

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 24 50 52
eller epost

Hva sies om meg?