Morten Kvelland

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig Leder

PrivatMegleren Telemark avd. Porsgrunn

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2009 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg anser meg selv som en veldig seriøs eiendomsmegler med lang erfaring. Jeg har drevet kontorene i Telemark siden 2009 og har utallige salg bak meg, med spesiell kompetanse på de dyrere prisklassene. I dag driver jeg like mye med næringseiendom som boligsalg, og jeg er veldig glad i begge deler.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av den fine familien min med våre tre barn. Vi er aktive og elsker å trene, stå på ski eller reise. Jeg jobber mye så trening må helst skje på morgenen. Jeg er veldig glad i god mat og drikke, samt jobben min som fotballtrener for Pors Gutter 2012.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er mine kunder. Jeg får stort sett oppdrag på tidligere anbefalinger, og det setter jeg stor pris på.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er ekstremt direkte, effektiv og nøye.

På jobb

Jeg tror kundene mine vil beskrive meg som nøye, interessert og seriøs. Kollegaene mine sier forhåpentligvis at jeg er direkte, effektiv og snill.

Jeg er opptatt av at alle som jobber i Privatmegleren Telemark skal få anledning til å være seg selv, at de skal få sette sitt preg på meglingen, men at de holder høy kvalitet. Jeg er også opptatt av at vi skal ha det moro på jobb og at vi passer på hverandre.

Jeg er en erfaren forhandler, og god til å få seriøsitet i mine relasjoner, både for selgere og kjøpere.

På fritiden

Jeg tror mine venner vil si jeg er sosial, snill og travel.

På fritiden er jeg ofte sammen med familien eller venner, spiser god mat og ser gjerne litt fotball.

Jeg er glad i å trene, men også i å kose meg. I tillegg er jeg veldig svak for lagsport, og er trener for Pors gutter 2012.

Q&A

Vinter eller sommer?

Få ting slår sommervarme og lange sommerkvelder.

Hus eller leilighet?

Jeg er svak for fin arkitektur, så der må jeg si enebolig.

Pop eller rock?

Hos meg står radioen i bilen alltid på P5 Rock.

Erfaring og utdanning

Fra 2009 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg har over tid vært ekstremt nøye på hvilke samarbeidspartnere jeg vil samarbeide med, og en av de viktigste jeg har der er fotografen min Tor Helge Thorsen. Vi er så heldige å ha enerett på Tor Helge i bransjen og utvikler hele tiden nye måter vi kan skille oss ut på.
I tillegg hadde jeg ikke klart meg uten Lisa Maria som gjør ekstremt mye av den “usynlige” jobben på mine oppdrag.

I tillegg samarbeider jeg ofte med stylist Lillian Ludviksen, samt takstmennene som jobber i Supertakst.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99636651

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 63 66 51
eller epost

Hva sies om meg?